» » » » Комфортне навчання із використанням магнітних та навчальних дощок
15:16 Субота 0 1 245
15:16, Субота, 6 січня 2024

Комфортне навчання із використанням магнітних та навчальних дощок

Навчальне обладнання відіграє важливу роль у передачі та засвоєнні інформації. Тому спеціалісти радять максимально використовувати магнітні та інші види дощок для доступного сприйняття та візуалізації фактів. Інструменти для презентацій можуть бути не лише різних параметрів, але і видів, що також важливо для досягнення ефективності. Найбільш універсальною та практичною у використанні є дошка маркерна магнітна, на якій за допомогою кольорових маркерів можна малювати таблиці чи схеми. Спеціальні магніти допоможуть прикріпити на поверхні потрібну інформацію, роздруковану у великому форматі.

Дошку легко чистити за допомогою губки, на ній не залишається слідів від маркерів, магніти щільно прилягають до поверхні. У навчальному процесі таке обладнання є ефективним презентаційним елементом. Корпорації та фірми на презентаціях використовують магнітні дошки для демонстрації успішних кейсів та програм, коучі нотують мотиваційні фрази. Це універсальний, недорогий та багаторазовий елемент, який можна використовувати у різних випадках.

 

Інтернет-магазин «Кнопка» займається реалізацією навчальних магнітних та коркових дощок різних розмірів. Магазин співпрацює із перевіреними якісними виробниками та реалізовує лише сертифікований та перевірений товар. На сайті є великий асортимент обладнання із різних матеріалів для ефективної подачі матеріалу та вивчення потрібних даних.

 

Дошка маркерна магнітна

 

Особливості коркових планерів

 

Дешевшою альтернативою магнітній є коркова дошка, виконана із перевіреного та добре обробленого матеріалу. За допомогою спеціальних кнопок презентаційні аркуші й навчальні матеріали легко кріпляться до поверхні та утримуються на ній. Форма може бути різною – класичною квадратною або прямокутною. В асортименті є декілька варіантів, що підійдуть як для навчання, так і для використання в офісах на презентаціях. До особливостей цього виду обладнання належать:

 

  • Легкість у монтуванні. Дошку можна прикріпити на стіну, головне, щоб зі всіх сторін до неї був вільний доступ.
  • Екологічність матеріалу. Використання коркової основи не шкодить здоров’ю працівників чи учнів, не викликає алергії, а обробка спеціальним матеріалом та шліфування роблять поверхню достатньо гладкою та приємною на дотик для повсякденного використання.
  • Легкість фіксації матеріалу. Спеціальні кнопки легко входять у поверхню та надійно фіксують листки. Їх можна акуратно вийняти після завершення заняття чи презентації та використовувати дошку повторно.
  • Простий догляд. Поверхню достатньо протирати чистою тканиною, щоб збирати залишки пилу. Так обладнання прослужить довше і збереже свій вигляд.

 

Школи, університети, фірми та офісні приміщення важко уявити без цього елементу, адже це можливість візуалізації, планування, обговорення та навчання різних груп людей. Навіть для домашнього використання представлені варіанти дощок, оформлених у раму. На них зручно кріпити список справ, покупки, домашні замітки або іншу важливу інформацію.

 

Коркова дошка купити в Києві

 

Можливості замовлення

 

На сайті «Кнопка», окрім обладнання, є додаткові елементи для використання у комплекті із вибраним типом дошки. Магазин пропонує якісні магніти, маркери, губка для маркерної дошки – ці та інші аксесуари додадуть функціональності простому приладу. Для магнітної поверхні достатньо лише губки, щоб дошка виглядала як нова після безлічі разів використання.

 

Для замовлення на сайті «Кнопка» достатньо обрати дошку потрібних розмірів та типу, додати її у кошик та вибрати варіант оплати.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Офис и канцтовары / Фото 15:03 Четвер 0 1 549 Блокноты на магнитиках: удобное и практичное изделие для дома и офиса Дабы не забыть о важных встречах и неотложных делах, офисные сотрудники постоянно записывают напоминания на стикерах, и приклеивают их на монитор компьютера или шкафы с файлами. Дома тоже часто приходится оставлять записки типа «Суп в холодильнике» или «Не забудь выйти на прогулку с собакой в два часа». Часто эти бумажки срывают порывы ветра или они просто отклеиваются. Вместо них типография «Конус-Ю» предлагает более практичное решение. Стильные и удобные блокноты на магните можно приклеить на холодильник или любые другие поверхности из металла. В комплекте к ним на специальном держателе идёт карандаш, чтобы он был всегда под рукой. Такой блокнот прочно держится на своём месте, а листов хватит на тысячи записок и напоминаний.