» » » » Натяжні стелі — найкраща допомога в звукоізоляції оселі
21:39 Субота 0 1 613
21:39, Субота, 5 листопада 2022

Натяжні стелі — найкраща допомога в звукоізоляції оселі

Шум є одним з найбільших подразників для всіх жителів багатоквартирних будинків. І хоча сучасні забудовники намагаються максимально виконати норми з шумоізоляції, цього буває недостатньо. А жителі старих будинків не сподіваються і на такий рівень тиші. Тож питання зменшення шуму є актуальним для багатьох жителів. Звичайно, вихід намагаються шукати у різних видах оздоблення приміщень — від товстих шпалер до килимів на стінах. Одним з найсучасніших рішень з цього питання є, як це не дивно, саме натяжні стелі.

Стеля, яка допомагає створити тишу

 

Натяжні стелі — найкраща допомога в звукоізоляції оселі

 

Найчастіше підвісна стеля за посиланням https://www.briton.com.ua виготовлена з полівінілхлориду, дуже еластичного та гнучкого матеріалу. Серед різновидів матеріалу є окремий вид, який має додатковий захист від шуму. Такі плівки для звукоізоляції мають рівномірну перфорацію, а акустична задня частина поглинає звуки. Нова технологія еластичного полотна не тільки запобігає проходженню звуку, але й поширенню звукових хвиль. Найголовніше, що частина звуку, яку поверхня не поглинає, відбивається від стелі в кімнату джерела, тобто додатково захищає конфіденціальність приміщення.

 

Переваги звукоізоляційної натяжної конструкції

 

Натяжні стелі — найкраща допомога в звукоізоляції оселі

 

Коли такі технології лише почали з'являтись на ринку, шумопоглинаючі версії були досить громіздкими. Нові звукоізоляційні стелі не такі складні, але вони ефективніші та функціональніші, ніж їхні старі аналоги:

 

  • створюють сучасний вигляд та затишок як у приватній будівлі, так і в офісних або громадських приміщеннях;
  • якісно забезпечують звукопоглинання;
  • монтаж натяжних стель дуже простий та швидкий, не вимагає тижнів ремонту;
  • не порушує первісну структуру і цілісність приміщення під час встановлення;
  • легкий догляд та прибирання;
  • в залежності від потреб є можливість підключення освітлення будь-якого типу та у будь-якій кількості;
  • за допомогою натяжного полотна можна приховати комунікації — і зробити це досить безпечно.

 

Також є важливим той фактор, що за необхідності один різновид можна досить легко змінити на інший. Тож такі натяжні стелі є найбільш економічним рішенням звукоізоляції, особливо якщо площа кімнати досить велика.

 

Чи допоможе це у старих будівлях

 

Натяжні стелі — найкраща допомога в звукоізоляції оселі

 

Саме встановлення натяжної конструкції з ПВХ плівки є найбільш ефективним рішенням з шумопоглинання у старому житловому фонді. До того ж воно є найбезпечнішим, адже інколи у таких будинках використовували досить шкідливі матеріали.

 

Встановлення натяжної стелі – вигідне рішення для тих, хто не хоче також витрачатися на руйнування старих. Це безпечне рішення для будинків із різного виду матеріалів, оскільки встановлення плівки не потребує великих будівельних робіт, ризик пошкодження будь-якої старої стелі досить незначний. Комбінація товстої панелі, покритої натяжним полотном, огортає будь-який небезпечний матеріал і утримує його недосяжним для мешканців. Зараз чимало будинків обирають саме установку натяжної конструкції замість видалення старої через менший ризик, пов’язаний із процесом. Монтаж займає щонайбільше кілька годин, тож вже до кінця дня власники можуть мати абсолютно нову стелю, яка додасть краси та затишку дому.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Ремонт / Фото 12:31 Понеділок 0 2 010 Что такое теневой натяжной потолок: особенности и преимущества новинки За последние годы появилось множество оригинальных решений в области декора интерьеров. Одной из трудоёмких задач при проведении капитального ремонта является отделка потолка. Особенно это актуально для жителей хрущёвок и панельных домов, где убрать неровности удаётся только при помощи толстого слоя штукатурки. Альтернативой станут натяжные и модульные потолки, которые удачно скрывают дефекты. Но в случае с натяжными потолками наблюдается проблема в виде зазора между полотном и стеной, который приходится скрывать пластиковыми планками или декоративным шнуром. Решением вопроса станет теневой натяжной потолок. Что это такое и в чём его преимущества?