» » » » Натяжні стелі в Києві. Доступний комфорт
16:01 Середа 0 1 070
16:01, Середа, 24 травня 2023
Ремонт 1 070 0

Натяжні стелі в Києві. Доступний комфорт

Натяжна стеля — ідеальне рішення для сучасного будинку чи офісу. З його допомогою легко надати приміщенню максимум затишку, світла, елегантності, а також надійно захистити від пилу, вологи, плісняви. Компанія «Новий Метр» — команда професіоналів, які знають усе (і навіть трохи більше) про натяжні стельові конструкції. Компанія виробляє та встановлює натяжні стелі в Києві чудової якості за розумними цінами. Для виготовлення застосовуються інноваційні технології та висококласні матеріали. Це гарантує безпеку та довговічність продукції. На всі вироби та роботи поширюється 12-річна гарантія.

Які бувають натяжні стелі?

 

У компанії «Новий Метр» Ви можете замовити різні види натяжних стель: класичні та багаторівневі, з перфорацією та ширяючим профілем, напівпрозорі, з імітацією зоряного неба та хмар, контурним підсвічуванням, арт-друком, дзеркальні натяжні стелі, зі світловими лініями та вітражами, з ажурним різьбленням та додатковою шумоізоляцією. При необхідності натяжна стеля служить базою під установку освітлення, вентиляції, злив води, датчики пожежної сигналізації, шафи-купе, обведення труб опалення та багато іншого.

 

Встановлення натяжних стель

 

Перед монтажем натяжних стель бажано, щоб роботи зі встановлення дверей, вікон, плінтусів, обробки стін були завершені або хоча б призупинені для уникнення пошкоджень полотна. Вентиляційні труби, шви, отвори слід закрити герметично. Меблі потрібно зрушити до центру приміщення, щоб відстань до стін була не менше півтора метра. Навісні шафи та полиці вкривають щільною тканиною. Кімнатні рослини та акваріуми з рибками обов'язково виносять з кімнати на весь час, доки проводитиметься монтаж натяжної стелі. Якщо конструкція монтується на стіни з гіпсокартону, їх необхідно посилити по периметру спеціальним профілем.

 

При встановленні освітлювальних приладів попередньо проводиться розмітка майбутнього розташування. Люстри з лампами розжарювання великої потужності фіксують таким чином, щоб відстань до полотна була не менше 25 см. Зверніть увагу, на глянцевій стелі будуть відображатися дзеркально всі технічні деталі: лампочки, проводи відкритої проводки та інше. З метою недопущення відшарування матеріалів штукатурку, фарбування стін, обклеювання шпалер рекомендується завершити не пізніше ніж за 3 дні до монтажу натяжних стель.

 

Натяжні стелі від професіоналів

 

У вартість натяжної стелі від компанії «Новий Метр» входять:

 

  • послуги замірника;
  • доставка матеріалів;
  • консультації експертів;
  • основні та допоміжні роботи.

 

Фахівці допоможуть Вам підібрати натяжну стелю з урахуванням Ваших особистих уподобань, бюджету, дизайну приміщення та інших нюансів. Готовий виріб не один десяток років радуватиме Вас та Ваших гостей бездоганним зовнішнім виглядом. Співробітництво здійснюється на підставі офіційного договору сторін. Усі етапи роботи ведуться під ретельним контролем. Приміщення після монтажу натяжних стель здаються у повному порядку та чистоті.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Ремонт / Фото 12:31 Понеділок 0 2 016 Что такое теневой натяжной потолок: особенности и преимущества новинки За последние годы появилось множество оригинальных решений в области декора интерьеров. Одной из трудоёмких задач при проведении капитального ремонта является отделка потолка. Особенно это актуально для жителей хрущёвок и панельных домов, где убрать неровности удаётся только при помощи толстого слоя штукатурки. Альтернативой станут натяжные и модульные потолки, которые удачно скрывают дефекты. Но в случае с натяжными потолками наблюдается проблема в виде зазора между полотном и стеной, который приходится скрывать пластиковыми планками или декоративным шнуром. Решением вопроса станет теневой натяжной потолок. Что это такое и в чём его преимущества?