» » » » Осінь та початок зими — час замовлень поліграфії та сувенірки для рекламних кампаній
16:56 Четвер 0 1 336
16:56, Четвер, 25 листопада 2021

Осінь та початок зими — час замовлень поліграфії та сувенірки для рекламних кампаній

Листопад та грудень - гарячий час для друкарень та рекламно-виробничих компаній, які займаються виготовленням сувенірної продукції. Не всі замовники змогли заздалегідь зробити заявки – іноді дизайнери затримували макети, або не було затверджено концепцію.

Але ще достатньо часу, щоб до Нового року отримати в потрібному обсязі поліграфічну та сувенірну продукцію на 2022 рік. Хоча вже варто поквапитися, щоб встигнути розіслати своїм клієнтам напередодні Нового року подарунки та нагадати про себе.

 

Що важливо при виготовленні сувенірки

 

Основне – це ідея та дизайн. Сувеніри не обов'язково мають бути дорогими, найчастіше це масові презенти клієнтам, а рекламний бюджет "не гумовий", особливо у періоди нестабільності. Є багато варіантів недорогого виготовлення – наприклад, оригінальні друкарські матеріали.

 

Осінь та початок зими — час замовлень поліграфії та сувенірки для рекламних кампаній

Це можуть бути настільні календарі незвичайної форми, блокноти для записів, невеликі щоденники. Для сфери громадського харчування добре підходять наліпки на холодильник, підставки під гаряче або напої. Для компаній, що надають "складні" послуги (бухгалтерія, юристи, адвокати, аудиторські фірми) потрібно щось солідніше - це може бути настінний перекидний календар або квартальний (його ще називають бухгалтерським).

 

Щоб така подарункова сувенірка не припадала пилом на полиці в офісі, а використовувалася за призначенням, важливий дизайн поліграфічної продукції. Якщо у вас немає у штаті дизайнера, можна звернутися до рекламної агенції. Але зараз багато великих друкарень мають свій дизайн-відділ. Така робота "під ключ" - від ідеї друкованої сувенірки до виготовлення та відвантаження - вигідна і замовнику, і виробничій фірмі.

 

Вигоди від роботи "під ключ": від дизайну до виготовлення

 

Клієнти отримують потрібний макет, повністю підготовлений до друку – з усіма вимогами виробництва. Якщо ж робити замовлення дизайну у фрілансера або інших виконавців, дізнайтеся спочатку, чи знайомі вони з технічними вимогами тієї друкарні, де потім ви збираєтеся отримувати тираж. Є загальні правила, а є нюанси, пов'язані з обладнанням (друкарськими машинами), які встановлені на виробництві.

 

Тому найнадійніший (і економний) спосіб - відразу звертатися до друкарні, яка має власний дизайн-центр. Такі компанії орієнтовані на клієнта та залучають до співпраці найкращих дизайнерів. У таких відділах обов'язково є фахівець із підготовки макетів та приведення їх до технічних норм. Це перевірка розкладки кольорів, відступів на вільні поля (для різання), правильність розташування сторінок для каталогів. Якщо робиться фігурна вирубка, розробляється шаблон виготовлення штампу та інші важливі деталі.

 

Дизайн (картинку) зробити мало – потрібно в результаті отримати макет (файл), який можна віддати на друк та отримати потрібний результат. Замовлення у перевіреній поліграфічній компанії з досвідом роботи та власним дизайн-відділом – правильне рішення.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Полиграфия 12:18 Четвер 0 1 983 Недорогая и быстрая заправка картриджей всех типов в Киеве: преимущества услуги Принтер давно стал обязательным видом оргтехники, которая широко используется в любом офисе для распечатки накладных, договоров и прочих внутренних документов. Многие могут похвастаться и тем, что у них дома имеются принтеры либо МФУ – многофункциональные устройства, объединяющие в себе преимущества сканера, принтера и ксерокса. Но в какой-то момент, когда тонер заканчивается, требуется профессиональная заправка картриджа, которую можно заказать по телефону в сервисном центре Citrin в Киеве. Достаточно одного звонка, чтобы специалист выехал к Вам на дом или в офис и заправил картридж.