» » » » Етикетка як один з важливих елементів реклами
14:40 Субота 0 1 022
14:40, Субота, 17 лютого 2024

Етикетка як один з важливих елементів реклами

Етикетка — це один з найважливіших елементів рекламування Вашого бізнесу. Це наклейки, які містять інформацію про Ваш товар або послугу, таку як назва, логотип, ціна, склад, термін придатності, контакти і т.д. Етикетки дозволяють ідентифікувати, інформувати, мотивувати і привертати увагу Вашої цільової аудиторії.
Печать цветных этикеток

 

Види друку етикеток

 

Існує широкий вибір методів друку етикеток, серед яких:

 

  1. Офсетний друк: Використовується для передачі зображення з друкарської форми на папір за допомогою проміжного циліндра. Забезпечує високу якість, чіткість і рівномірність кольорів, а також придатний для великого обсягу накладу.
  2. Цифровий друк: Зображення передається з комп'ютера на папір за допомогою лазера або струменевого принтера. Забезпечує швидкий і гнучкий друк, можливість змінювати зображення без додаткових витрат, і підходить для невеликого обсягу накладу.
  3. Висікання: Етикетки надаються певної форми за допомогою спеціального ножа або преса. Цей метод дозволяє отримати етикетки будь-якої форми, що відповідає Вашому дизайну, роблячи їх оригінальними і запам'ятовуваними.
  4. Тиснення (фольгування): Тонкий шар металізованої фольги наноситься на етикетки за допомогою тиску і температури, створюючи ефект блиску, рельєфу і об'єму.
  5. Лакування: Тонкий шар лаку наноситься на етикетки за допомогою валика або спрея, створюючи ефект глянцю, матовості або перламутру, і захищаючи їх від вологи, бруду і стирання.
  6. Шовкографія: Зображення передається на етикетки через сітку, яка пропускає чорнило тільки в певних місцях, що дозволяє отримати яскраві і насичені кольори.
  7. Текстурування: Тонкий шар паперу або плівки наноситься на етикетки, надаючи їм фактуру шкіри, дерева, тканини, металу і т.д., а також роблячи їх приємними на дотик.

 

Друк етикеток — це не тільки спосіб реклами Вашого бізнесу, але і можливість використати етикетки для різних цілей, таких як інформування, мотивація, ідентифікація, диференціація і асоціація. Друк етикеток — це також можливість висловити Вашу індивідуальність, стиль і смак.

 

Як використати етикетки для рекламування Вашого бізнесу?

 

Етикетка це не тільки спосіб реклами Вашого бізнесу, але і можливість використати етикетки для різних цілей, таких як:

 

  • Інформування: Етикетки можна використовувати для надання важливої інформації про Ваш товар або послугу, таку як ціна, склад, термін придатності, інструкції, контактні дані тощо.
  • Мотивація: Засіб стимулювання покупки або використання Вашого товару або послуги, наприклад, за допомогою знижок, подарунків, бонусів, гарантій, рекомендацій тощо.
  • Ідентифікація: Відокремлення Вашого товару або послуги від конкурентів за допомогою логотипу, назви, слогану, емблеми, символу тощо.
  • Диференціація: Виділення особливостей Вашого товару або послуги, такі як якість, новаторство, ексклюзивність, екологічність, соціальна відповідальність тощо.
  • Асоціація: Створення позитивного іміджу Вашого бізнесу, викликаючи емоції, гумор, виражаючи стиль, культуру, цінності та інше.

 

Де замовити друк етикеток

 

Замовляючи друк етикеток в друкарні Успіх-Принт, Ви отримуєте не тільки якісну продукцію, але і професійну підтримку, консультацію і гарантію. Друкарня Успіх-Принт цінує своїх клієнтів і прагне задовольнити їх потреби і очікування.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Полиграфия / Фото 15:54 Неділя 0 2 414 Друк блокнотів від PrintMarket: стильний корпоративний подарунок з логотипом Попри війну та пов'язані із нею складності, українці продовжують повноцінне життя та працю на благо України. Вже незабаром розпочнеться сезон різдвяних та новорічних свят. А це означає, що прийшла пора для привітань бізнес-партнерів. Зазвичай компанії обмінюються різноманітними подарунками. У будь-якому офісі складно обійтися без канцелярського приладдя та блокнотів. Останні є обов'язковою річчю на робочому столі чи у портфелі ділової людини. Гарна ідея для корпоративного подарунка — замовити друк блокнотів з логотипами або іншими оригінальними зображеннями. Таку послугу усім охочим надає друкарня «Принт Маркет» у Києві. Нині найбільший попит мають блокноти на пружині формату А4-А6. Ними зручно користуватися й можна записувати усю важливу інформацію.