13:25 Середа 0 853
13:25, Середа, 26 червня 2024

Друк на пакетах: ефективний спосіб додати оригінальності корпоративному стилю

Шукаєте недорогий, але ефективний спосіб елегантно і ненав'язливо розповісти споживачам про Вашу компанію, її послуги або товари? Тоді брендовані пакети з використанням сучасних методів поліграфічного друку – це саме те, що Вам потрібно. Професійний друк на пакетах є одним із ключових напрямків діяльності типографії «Успіх Принт». Нашими послугами регулярно користуються як приватні особи, так і корпоративні клієнти, які дбають про свій імідж.

Переваги брендування пакетів

 

Основна причина популярності нашого сервісу – можливість при обмеженому бюджеті отримати ефективний рекламний інструмент для широкої аудиторії. Друк на пакетах зарекомендував себе як найдієвіший метод підвищення впізнаваності бренду. Логотип, нанесений на поверхню пакета, служить своєрідною візитівкою, а додаткова інформація (контакти, акції, знижки) сприяє збільшенню прибутків компанії.

 

Друк на пакетах

 

Пакети, виготовлені з екологічно чистого паперу або поліетилену, а також картону з друком на одній або двох сторонах, успішно використовуються в різних сферах:

 

  • Продуктові магазини.
  • Ресторани, кафе та інші заклади громадського харчування.
  • Рекламні агентства.
  • Медичні установи.
  • Бутики з одягом, аксесуарами, парфумерією тощо.

 

Як замовити друк на пакетах

 

Якщо Вас цікавить друк на пакетах від типографії «Успіх Принт», Ви можете оформити замовлення на нашому офіційному сайті або зв'язатися з менеджерами за вказаними контактами. Обов'язковою умовою співпраці є надання замовником макета. У разі його відсутності, наші фахівці допоможуть не лише організувати друк на пакетах, але й розроблять дизайн ескізу з урахуванням побажань клієнта.

 

Наші переваги

 

Ми використовуємо сучасне європейське обладнання та якісні витратні матеріали, що дозволяє нам надавати поліграфічні послуги будь-якої складності оперативно, професійно і з гарантією якості. Залежно від бажаного результату, клієнту надаються компетентні рекомендації щодо вибору матеріалу, методу друку, розмірів і моделей пакетів.

 

Додаткові послуги

 

Для покращення експлуатаційних характеристик і презентабельності поліграфічної продукції ми виконуємо додаткові роботи, пов'язані з постдрукарською обробкою. Це дозволяє зробити ваші пакети ще більш привабливими та функціональними.

 

Вартість послуг

 

Ціна друку на пакетах в типографії «Успіх Принт» розраховується індивідуально на основі багатьох факторів:

 

  • Тираж.
  • Розмір пакета.
  • Тип матеріалу.
  • Текстура та кольорова гама.
  • Терміни виконання замовлення.

 

Заключення

 

Замовляйте брендовані пакети в «Успіх Принт», адже пакети з логотипом – це продукція, якою можна пишатися. Вони не тільки підкреслюють оригінальність Вашого корпоративного стилю, але й слугують ефективним рекламним інструментом, що привертає увагу до Вашого бізнесу. Наші спеціалісти завжди готові допомогти Вам у виборі оптимальних рішень для створення пакетів, які найкраще відображатимуть імідж Вашої компанії та залучатимуть нових клієнтів.

 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Полиграфия 15:43 Четвер 0 788 Печать на пластиковых картах: особенности технологий и различия между ними Долговечность, компактность, стандартный размер — преимущества карточек, которые используются в виде водительских прав, удостоверений личности. Изделия применяют для платежей, участия в программах лояльности, уплаты членских взносов. Безопасность обеспечивается модулями кодирования наподобие RFID.