» » » » DevOps фахівець: як здобути перспективну спеціальність в IT-сфері
18:21 Субота 0 1 745
18:21, Субота, 20 серпня 2022

DevOps фахівець: як здобути перспективну спеціальність в IT-сфері

Сьогодні досить багато говорять про можливості швидкого здобуття нових навичок та спеціальностей. Якщо це питання є актуальним для Вас і Ви є впевненим користувачем ПК, варто поглянути на IT-сферу. Справжні профі, що працюють з закордонними компаніями над створенням нових програмних продуктів, можуть похвалитися високими доходами. На перший погляд здається, що програмування та робота у суміжних напрямках — щось занадто важке для пересічної людини. Насправді ж все зовсім не так. Достатньо зрозуміти саму суть та принципи роботи для досягнення гарних результатів. Лише декілька місяців навчання у поєднанні з практикою, і Ви зможете вийти на зовсім нові обрії.

DevOps інженер — хто це й що робить

 

Сама абревіатура DevOps означає Development Operations. Онлайн-академія ITEA пропонує декілька курсів як для новачків з нуля, так і для практиків, на котрі можна записатися за посиланням https://lviv.itea.ua/courses-itea/devops-roadmap/devops-course/ для зручного навчання в онлайн-режимі. Що ж саме повинен знати й вміти кваліфікований DevOps фахівець:

 

  • координує роботу команди програмістів з розробки програмного продукту чи реалізації проєктів;
  • виконує функцію системного адміністратора;
  • тестує роботу застосунків чи програм, над котрими наразі йде робота;
  • Backend and Frontend — відповідає за структуру і вигляд готового продукту, його відповідність вимогам замовника;
  • оптимізує усі робочі процеси в команді, аби клієнт якомога швидше отримав результат, що його задовольнить повною мірою.

 

Курс DevOps у Львові

 

Одночасно DevOps інженер добре розуміється на програмуванні, розробці сайтів, принципах роботи серверів, баз даних, інструментах безперервної інтеграції та автоматизації. Отже, DevOps інженер — це спеціаліст, на якому тримається весь процес розробки як корпоративного сайту чи інтернет-магазину, так і нових програмних застосунків для ПК або смартфонів на Андроїді.

 

Курси з програмування та DevOps у Львові: IT-Академія ITEA

 

Попит на фахівців з програмування й усім, що пов'язано з сучасними інтернет-технологіями, стрімко зростає. Якщо Ви бажаєте отримати нові практичні знання з нуля, або розширити власні навички, великий вибір онлайн-курсів у зручному форматі пропонує Академія ITEA. Її наземні філіали відкрито у Львові, Києві, Харкові, а також у багатьох інших країнах. Навчатися можна як очно, так і в онлайн-форматі. Переваги для студентів:

 

  • індивідуальний підхід;
  • можливості подальшого працевлаштування, адже Академія співпрацює з CISCO, MicroSoft та багатьма іншими корпораціями;
  • доступні ціни на курси;
  • досвідчені викладачі.

 

 

Заняття проходять у формі вебінарів, кожен студент має змогу ставити запитання й отримувати детальні відповіді. Після завершення навчання зможете знайти роботу за своєю новою спеціалізацією.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Программирование и ПО 13:39 Понеділок 0 1 776 Создание динамических веб-приложений: как сделать сайт интерактивным и удобным Javascript — язык программирования, который позволяет создавать динамические эффекты и изменять содержимое веб-страницы без необходимости перезагрузки страницы. Он используется для создания интерактивных элементов веб-страниц и динамических веб-приложений. Курсы JavaScript помогут разработчику освоить этот язык и создавать динамические элементы для своих веб-страниц.