» » » » Академія Wezom: навчання онлайн на IT курсах програмування та копірайтингу
13:44 Понеділок 0 2 260
13:44, Понеділок, 19 грудня 2022

Академія Wezom: навчання онлайн на IT курсах програмування та копірайтингу

У нинішніх умовах воєнного стану багатьом доводиться шукати нову роботу. Багато підприємств зачиняються та вимушено звільняють робітників. Альтернатив дуже мало. Можна піти до центру зайнятості, отримувати там невеличку фінансову допомогу й чекати, коли з'явиться вакансія, що Вас влаштує. Таке очікування може затягнутися на роки. Інший варіант: за посиланням https://wezom.academy/ua/ записатися на IT-курси онлайн в академії Wezom, здобути дійсно популярну нині спеціальність у сфері інтернет-технологій, та заробляти нормальні гроші. Усім охочим на сайті академії запропонують безплатний тест, аби Ви мали змогу обрати програму навчання, що відповідатиме Вашим побажанням і навичкам.

IT-курси онлайн: чому це вигідно

 

Інтернет-технології розвиваються стрімко. Будь-яка велика компанія з України чи інших країн має власні сайти та інтернет-магазини. Але для того, щоб вони були помітні широкому загалу інтернет-користувачів, їх необхідно просувати різними методами. Отже, спеціалісти, що займаються на професійному рівні рекламою та просуванням у мережі, сьогодні мають великий попит серед замовників. Тобто, якщо Ви не бажаєте заглиблюватися у складні мови програмування чи етапи створення сайтів, зможете досягнути успіху у таких напрямках:

 

  • написання статей — копірайтинг;
  • просування у соціальних мережах — SMM-маркетинг;
  • SEO-оптимізація — комплексне просування сайтів;
  • налаштування контекстної реклами.

 

А якщо ще здобути певні навички з графічного дизайну (для цього достатньо навчитися працювати з деякими не дуже складними програмами) матимете змогу покращити власні позиції на ринку праці. Приміром, наразі спостерігається величезний попит на адміністраторів каналів у телеграм та соцмережах. Рівень доходу у них може сягати сотень, ба, навіть тисяч доларів на місяць. Ну, а люди, що мають здібності у програмуванні, чи є впевненими користувачами ПК, зможуть поглибити власні знання у цих спеціальностях, та забезпечити собі безперебійний потік зацікавлених замовників як з України, так й інших країн.

 

IT курси онлайн в Академії Wezom з нуля

 

Онлайн-навчання в IT академії Wezom

 

Прагнете розпочати кар'єру в Ай Ті? Звісно, можна усьому навчитися самостійно. Але оптимальний варіант — обрати курси за посиланням https://wezom.academy/ua/courses/, пройти програму у зручному дистанційному режимі, та рухатися далі для досягнення намічених цілей. Переваги навчання у Wezom:

 

  • величезний вибір діджитал-професій;
  • позитивні відгуки від вдячних випускників;
  • сприяння у подальшому працевлаштуванні;
  • комфортний формат отримання нових знань;
  • доступна вартість.

 

З академією плідно співпрацюють відомі українські компанії. Вам гарантують найкращі результати за помірними цінами.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Программирование и ПО 13:39 Понеділок 0 1 777 Создание динамических веб-приложений: как сделать сайт интерактивным и удобным Javascript — язык программирования, который позволяет создавать динамические эффекты и изменять содержимое веб-страницы без необходимости перезагрузки страницы. Он используется для создания интерактивных элементов веб-страниц и динамических веб-приложений. Курсы JavaScript помогут разработчику освоить этот язык и создавать динамические элементы для своих веб-страниц.