» » » » Як вибрати виробника басейну в Україні?
18:42 Понеділок 0 1 105
18:42, Понеділок, 23 серпня 2021

Як вибрати виробника басейну в Україні?

Якщо Ви вирішили купити готовий басейн, то напевно хочете отримати найкращий варіант. І ми поділяємо Ваше бажання, оскільки басейн — це відповідальне рішення, яке потребує знань і професіоналізму. Звичайно, здійснити монтаж можна і своїми силами, проте це тягне за собою ризики в якості та експлуатації. До того ж дійсно якісний композитний басейн не підняти поодинці. Як тоді ж вибрати виробника басейнів і не потрапити в халепу?

Критерії вибору


  • Звертайте увагу на досвід роботи компанії, оскільки це може багато що сказати про їх продукцію. Швидше за все, початківці не можуть дати довгої гарантії на свої вироби, бо просто не мають достатнього досвіду. Також немає і часу, щоб оцінити реальну експлуатацію: з'явилися через час відколи, деформації, чи змінився колір покриття? Все це можна дізнатися лише через роки. У компаній, які мають достатній досвід і стаж, за багато років роботи є чесні відгуки клієнтів, які допоможуть зробити правильне рішення і встановити композитні басейни.
  • Вивчайте портфоліо компанії, яке зазвичай має бути у вільному доступі. Вам можуть скільки завгодно розхвалювати товар, але інша справа — це переконатися на власні очі в якості роботи. Фотографії готових об'єктів допоможуть Вам уникнути непрофесіоналів.
  • Вам повинні надати детальну консультацію, де врахують всі побажання, запропонують можливі варіанти та зроблять правильний розрахунок додаткового обладнання. Значну частину вартості від басейну становлять нагрівальне обладнання, система фільтрації та підігріву цільної чаші, також окремо розраховується дезінфекція та облагородження прилеглої ділянки за бажанням. Компанія, яка дійсно є професіоналом, зможе грамотно зробити правильні розрахунки й встановити додаткове обладнання. Також компанія зобов'язана займатися доставкою цільної чаші на ділянку.

Вибір зроблено - Favorit!


Favorit — виробник композитних басейнів, що виготовляються за новітніми й особливим французькими технологіями. Ми надаємо високий сервіс і довгострокову гарантію на свої вироби. Понад 10 років роботи на ринку України дозволили нам здійснити більше ніж 2000 замовлень і співпрацювати з 62 партнерами. Наші вироби мають сертифікати якості, що відповідають європейським стандартам ISO 9001, а також сертифікати гігієни й реєстратора на матеріали. Також у нас адекватні ціни з високою якістю на композитні басейни від виробника на території України, оскільки наша мета — надати можливість кожному українцю оздоровлюватися і відпочивати біля води. Купити готовий басейн у професіоналів компанії Favorit — це легко! Ми здійснюємо будівництво композитних басейнів під ключ, допомагаємо вибрати кращий варіант, враховуємо побажання клієнтів, здійснюємо виробництво і монтаж басейну Вашої мрії!
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Отдых и оздоровление / Фото 12:41 Неділя 0 751 У Кременчуці запрацювали рятувальні пости в місцях масового відпочинку біля води 1 червня в місцях масового відпочинку біля води розпочали свою роботу рятувальні пости. Вони працюватимуть кожного дня з 10:00 до 19:00. Про це повідомляє КП «Кременчук АКВА-СЕРВІС».