» » » » Що робити, якщо померла рідна людина в Польщі
15:39 Неділя 0 1 390
15:39, Неділя, 24 грудня 2023

Що робити, якщо померла рідна людина в Польщі

З 24 лютого 2022 року польський кордон перетнули понад 12 мільйонів українців. Частина роз'їхалась по країнах Європи та навіть за океан, а частина залишилась жити та працювати в польських містах. На жаль, багато вимушених переселенців та українців, які роками перебували в Польщі, так і не повернеться в Україну через хвороби, нещасні випадки, ДТП або старість.

Все частіше виникає питання, як поховати українців, які померли у Польщі. Якщо ви шукаєте інформацію про те, скільки коштує кремація в Польщі, зверніться до компанії Funeralia. Це бюро ритуальних послуг допомагає у скрутну хвилину зробити все необхідне, щоб відправити померлих до місця їх останнього прихистку.

 

Особливості поховання українців, яких не стало в Польщі

 

Окрім смутку, який викликає смерть рідних, кожен українець стикається з масою бюрократичних проблем, пов'язаних з похованням. Якщо близька людина померла в Польщі, перевезти труну з тілом в Україну буде коштувати надто дорого. До того ж отримання офіційних паперів від консульства та пошук потрібного транспорту та збір дозвільних документів на перетин кордону може зайняти надто багато часу.

 

Скільки коштує кремація в Польщі?

 

Не у всіх родичів є можливість приїхати до Польщі та організувати поховання власноруч, але можна оформити довіреність і замовити послуги спеціалізованого бюро.

 

Найпростішим способом поховання українців, померлих у Польщі, є кремація. Урну з прахом набагато легше перевезти через кордон і поховати на сімейному кладовищі разом з батьками, дружиною, чоловіком або близькими померлого. Також можна виконати захоронення на території Польщі.

 

Зазвичай кремацію доцільно обрати у випадку, якщо:

 

  • тіло було значно пошкоджено внаслідок насильницької смерті або довгої хвороби;
  • останки довго знаходилися в морзі;
  • немає можливості поховання в найкоротші строки.

 

Кремація в Польщі

 

Кремацію можна здійснити в будь-якому місті Польщі. Співробітники похоронного бюро можуть виконати всі необхідні операції, оформити легальні документи: свідоцтво про смерть, свідоцтво про кремацію і відвезти урну з прахом в Україну з дозвільними документами на перевезення. З таким комплектом документів не виникне ніяких проблем поховати урну з прахом на обраному кладовищі в будь-якому українському місті чи селі.

 

За необхідності в бюро ритуальних послуг Funeralia можна замовити відспівування віруючого померлого, а також організувати церемонію прощання для тих, хто був поруч з померлим в Польщі або зміг приїхати на кремацію.

 

Щоб отримати додаткову інформацію по цінах та умовах поховання, звертайтесь до менеджерів Funeralia. Вони мають великий досвід і допоможуть вирішити питання з кремацією та відправкою праху в короткі терміни.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Ритуальные услуги 10:24 П’ятниця 0 1 319 30 апреля и 1 мая на территориях кладбищ проезд транспорта будет запрещён КП «Специализированный комбинат ритуальных услуг» сообщает, что 30 апреля 2022 года, в связи с проведением на кладбищах работ с привлечением крупногабаритной техники, проезд транспортных средств по их территориям будет запрещён.