» » » » Проєктування бомбосховищ для приватних та корпоративних замовників: де замовити у Києві
16:47 Вівторок 0 2 044
16:47, Вівторок, 10 січня 2023

Проєктування бомбосховищ для приватних та корпоративних замовників: де замовити у Києві

Вже скоро буде один рік, коли в Україні почалася повномасштабна війна. На другий план відійшли проблеми COVID-19, адже ворог завдає підступні удари майже по всій території країни. Найбільше страждань відчувають мешканці областей, що розташовані недалеко від лінії зіткнення. Та навіть якщо мешкаєте на Львівщині чи на Закарпатті, не зможете відчувати себе у повній безпеці до нашої Перемоги.

Замовити проєктні послуги: проєктування бомбосховищ

 

Замість будівництва нового житла актуальнішими є питання зі спорудження бомбосховищ. Проєктна компанія Домосвіт, що працює у Києві з 1940 року, пропонує послуги власних фахівців з індивідуального проєктування бомбосховищ згідно з усіма нормативними актами та вимогами, що діють на території країни. Донедавна цьому питанню зовсім не приділялося належної уваги, адже ніхто й подумати не міг, що розпочнеться справжня війна.

 

Проектування бомбосховищ

 

Будь-яке будівництво починається зі створення проєктів. Якщо йдеться про бомбосховища, на інженерах-розробниках лежить подвійна відповідальність. Саме від них залежить безпека та здоров’я людей, котрі, можливо, будуть ховатися від обстрілів та ракетних атак. До проєкту висувають особливі вимоги:

 

  • у сховищі мають комфортно розміститися люди;
  • воно проєктується під конкретну кількість осіб;
  • має бути забезпечено безперервне надходження повітря з поверхні;
  • зверху, над дахом сховища, повинен бути шар грунту завтовшки принаймні один метр, адже це додатковий захист від смертоносної зброї;
  • стіни мають бути виконані з бетону, що здатен витримати прямі влучання.

 

Фахівці бюро «Київавіапроект» мають величезний досвід з реалізації завдань будь-якого рівня складності. Вони готові запропонувати власні послуги як власникам приватних будівель, так і офісних центрів, або новобудов, що споруджуються у Києві.

 

Замовити проект сучасного бомбосховища

 

Як відбувається проєктування бомбосховища: ключові етапи

 

Якщо бажаєте забезпечити цілковиту безпеку власної родини або співробітників Вашого підприємства, треба звернутися до фахівців. Проектування бомбосховищ, втім як і будь-якої іншої споруди, складається з декількох стадій. Передують роботі передпроєктні дослідження. Це може бути виїзд спеціалістів на об’єкт для проведення усіх необхідних замірів, обгрунтування доцільності будівництва, вивчення особливостей грунтів у даному регіоні тощо. Далі йдуть такі етапи:

 

  1. Створення ескізів.
  2. Безпосередня розробка проєкту.
  3. На його основі розробляють робочий проєкт.
  4. Підготовлення необхідної робочої документації.
  5. Дизайн-проєкт для облаштування інтер’єру у бомбосховищі з урахуванням життєво важливих потреб людей, що будуть тут перебувати.

 

За наявності документації можна розпочинати роботи з будівництва згідно з проєктом.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Безопасность / Фото 11:48 Вівторок 0 533 Сучасна поліцейська станція незабаром відкриється у селі Потоки Кременчуцької громади У Кременчуцькій громаді незабаром буде відкрита нова сучасна поліцейська станція. Міський голова Віталій Малецький повідомив про початок робіт з монтажу поліцейської станції у селі Потоки.