» » » » Як змінився спосіб життя українців у 2022 році?
17:11 Понеділок 0 2 431
17:11, Понеділок, 19 вересня 2022

Як змінився спосіб життя українців у 2022 році?

Соціальні та економічні зміни, що відбулися в Україні за останні півроку, торкнулися всіх жителів країни. Різке подорожчання майже всіх товарів першої необхідності, зростання цін на комунальні послуги і безробіття змусили українців вдатися до найсуворішої економії.

У спробі знизити щомісячні витрати людям доводиться скорочувати список покупок або вибирати бюджетні варіанти. Одночасно з цим зросло застосування знижкових купонів і промокодів, які українці використовують при покупках в багатьох інтернет-магазинах.

 

Економія — новий стиль життя

 

Ще одна проблема, з якою довелося зіткнутися більшості мешканців України в 2022 році — це дефіцит і різке подорожчання палива. Тривалі перебої з поставками бензину та дизельного палива змусили українців пересісти з персональних автомобілів на альтернативні засоби пересування. З початку літа різко зріс інтерес до портативного електротранспорту.

 

Компанії-продавці електровелосипедів, моноколес і електросамокатів фіксують чотириразове збільшення продажів. Навіть значне зниження доходів у працюючих осіб не призвело до скорочення покупок зазначеної групи товарів. Найбільш інтенсивне збільшення продажів відзначалося в літню пору року.

 

Електросамокати та інші саморушні гаджети складно віднести до бюджетних товарів. У нинішніх умовах середньостатистичний житель країни може дозволити собі зробити подібну покупку тільки завдяки знижкам.

 

Топові маркетплейси регулярно проводять різні акції, розіграші і пропонують своїм клієнтам бонуси і промокоди, товари певних категорій. Якщо вірити даним соцопитування експертів Promocodius, то за останні півроку знижковими купонами скористалося понад 50% респондентів.

 

Експерти пов'язують посилений попит на цей товар з обмеженнями роботи громадського транспорту і подорожчанням всіх видів палива. Люди не хочуть залежати від поставок палива або перебоїв в роботі громадського транспорту. У разі непередбачених обставин саморушний гаджет можна скласти і спуститися в метро.

 

Ще однією важливою причиною популярності електротранспорту є популяризація в Україні здорового способу життя. Люди вибирають гіроскутери і самокати не тільки для активного відпочинку, але і для поїздок на роботу або в особистих справах. Це відмінний спосіб проводити більше часу на свіжому повітрі і підтримувати себе в хорошій фізичній формі.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    18:15 Неділя 0 1 179 Бытовая техника и электроника: правильная экономия в Чёрную пятницу Покупая технику для дома, многие люди, естественно, стремятся при возможности экономить. Хотя стиральные машины, ноутбуки, микроволновки, телевизоры покупаются не на один год, всегда покупатели стараются найти подешевле. Чёрная пятница https://comfy.ua/black-friday/ в такой ситуации придётся кстати. Ведь это всегда огромные распродажи и скидки в магазинах бытовой техники и электроники. Магазины могут удачно продать товары, которые уже давно на прилавках, и освободить место для новинок, а покупателям доступно их выгодное приобретение. Иногда скидки доходят до 70-80%. Здесь главное – не делать импульсивных покупок и знать, на что обратить внимание.
    Шоппинг и распродажи 13:14 Середа 0 1 301 Чёрная Пятница 2022 в Украине: готовимся к распродажам и солидным скидкам На последнюю пятницу ноября выпадает традиционный праздник скидок и распродаж. Такая идея впервые появилась в штате Пенсильвания в 1975, когда владельцы магазинов заметили, что именно в это время клиенты стремятся купить побольше подарков и разнообразных товаров к предстоящему Рождеству и Новому году. Поэтому для привлечения ещё большего количества посетителей торговые центры стали предлагать солидные скидки. Такая массовая распродажа выгодна и самим бизнесменам, потому как они распродают остатки товара, чтобы наполнить склады новой продукцией.