15:46 Четвер 0 1 604
15:46, Четвер, 29 серпня 2024

Сліпи чи бразиліани – як обрати тип трусиків та визначити свій розмір

Трусики – елемент спідньої білизни, який слід ретельно обирати, враховуючи розмір, особливості фігури, уподобання та стиль життя. Кожна жінка знає, наскільки зручними будуть трусики, настільки комфортно буде рухатись, навчатись, працювати або займатись спортом, якщо вони підходять за розміром та типом. Правильно підібрані трусики жіночі – це гарантія гарного самопочуття та здоров'я, тому слід обов'язково звертати увагу на матеріал, якість та вид швів, зручність посадки та наявність ластки.
Як обрати тип трусиків Як обрати тип трусиків

 

Який тип жіночих трусиків обрати

 

Перш за все слід визначитись з бажаним типом. Обрати можна:

 

  • комфортні сліпи;
  • зручні бразиліани;
  • пікантні стрінги або танга;
  • універсальні хіпстери;
  • повсякденні шортики.

 

Найбільш поширеними трусиками на кожен день є сліпи. Вони закривають сідниці практично повністю, мають смужки тканини або резинку з боків, завдяки чому комфортно підтримують та не впиваються в шкіру.

 

Бразиліани відкривають трохи більше сідничок, чудово підкреслюють стегна та талію. Підходять як для повсякденного використання, так і для особливого випадку. Тендітні мереживні трусики бразиліани можуть чудово доповнити образ та допомогти відчувати себе комфортно в будь-якій ситуації. Якщо потрібно обрати білизну під сукню, безшовні моделі бразиліана бежевого кольору стануть ідеальним варіантом.

 

Хіпстери та шортики – вибір активних та впевнених в собі жінок. Це закриті зручні трусики, які підходять для будь-якого типу фігури.

 

До літніх суконь та вечірніх нарядів пасують стрінги та танга. Вони не підходять для щоденного носіння, але дозволять відчути себе богинею на романтичному побаченні.

 

Жіночі трусики мереживні бразиліана Жіночі трусики мереживні бразиліана

 

Як визначити розмір

 

Знаючи свій точний розмір, можна підібрати трусики, які не будуть скочуватися під одягом або впиватись в шкіру під час ходьби чи бігу. Заміри слід робити стоячи. Потрібно:

 

  • видихнути та заміряти сантиметровою стрічкою обхват талії в її найтоншому місці;
  • вдихнути та ще раз заміряти;
  • розрахувати середнє арифметичне з двох отриманих вимірів;
  • заміряти стегна по найбільш виступаючих точках сідниць.

 

Маючи два значення – середній обхват талії та стегон, можна визначити свій розмір згідно з таблицями, які надають виробники трусиків. Щоб заміри були точними, робити їх слід у тонкій білизні.

 

Незалежно від розміру трусики жіночі відрізняються посадкою. Вона може бути низькою, середньою або високою. Посадку можна обрати, враховуючи анатомічні особливості свого тіла та власні звички. Найчастіше цей параметр обирають під певний одяг.

 

Купити трусики жіночі Купити трусики жіночі

 

Трусики з якого матеріалу кращі

 

Жіночі трусики можуть бути виготовлені з бавовни, мікрофібри, мережива та сітки. На кожен день краще обирати натуральні бавовняні, вони не викликають алергії та дозволяють шкірі дихати. Зі бажанням можна обрати моделі з ласткою (ластовицею) та без. Ластка – це клаптик гігроскопічного матеріалу, який добре поглинає вологу та не заважає вентиляції. Вона дозволяє захистити ніжну шкіру та слизові оболонки промежини від натирання, перешкоджає подразненню та розвитку патогенної мікрофлори. М'яка фактура тканини ластки не травмує делікатну зону, у трусиках з ластовицею комфортно ходити весь день, вільно рухатись та займатись спортом.

 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Шопинг 14:32 П’ятниця 0 1 696 Авоськи для лучшей замены пластиковых пакетов Пакеты из полиэтилена — это просто необходимые типы изделий, без которых не обходится ни одна семья. Они очень удобны и практичны в процессе использования. Пакеты покупают не только для переноски каких-то товаров, но и для хранения продуктов. И всё бы ничего, если бы именно полиэтиленовые пакеты не были бы причиной загрязнения окружающей среды. Для того, чтобы избежать всех негативных последствий сегодня принято использовать альтернативные варианты изделий. Это могут быть не только авоськи, но и шопперы.