» » » » Айфон 14 в Україні: топова версія iPhone 14 Pro Max для будь-яких завдань
12:51 Середа 1 2 486
12:51, Середа, 4 січня 2023

Айфон 14 в Україні: топова версія iPhone 14 Pro Max для будь-яких завдань

Купівля нового телефону — це завжди вибір. Полиці популярних магазинів заповнені продукцією відомих та не дуже брендів. Звісно, що на найпомітніших місцях виставлено флагманські пристрої Apple. Вони виглядають дійсно круто та дивують прихильників своїми технічними можливостями. Але й вартість відповідна. Можливо, краще придбати щось дешевше?

Переваги iPhone 14 Pro Max у порівнянні з конкурентами

 

Це не дешевий пристрій. За нинішнім курсом його вартість перевищує дві тисячі доларів. Але iphone 14 pro max в Україні вартий кожної витраченої копійки. Він стоїть на голову вище за конкурентів. Чим же нова модель, презентація котрої відбулася наприкінці 2022 року здивує фанатів «яблучної» продукції?

 

Apple iPhone 14 Pro Max купити в Ябко

 

Захищений від будь-яких пошкоджень

 

Телефон на щодень — це гаджет, котрий постійно перебуває поруч. Але в житті трапляються різні прикрі неприємності. Розробники про це потурбувалися:

 

  • ступінь герметичності корпусу відповідає найвищому стандарту IP68. Ані дощ, ані занурення у воду не пошкодять технологічне начиння цього апарата;
  • дисплей знаходиться під захистом супер тривкого скла з олеофобним покриттям проти жиру та подряпин;
  • для виробництва використано лише тривкі та довговічні матеріали — скло, метал та кераміку.

 

Дешевому китайському смартфону достатньо один раз впасти зі стола, як власнику доведеться витрачати шалені кошти на заміну матриці. Айфон 14 Про Макс з гідністю пройде крізь такі випробування.

 

Технології нового покоління

 

Це окрема тема для розмов. У пристрої настільки високого ґатунку встановлено надсучасний процесор A 16 Bionic на шість ядер. На тій же платі розташовано 5-ядерний графічний прискорювач. Експерти тестували цей гаджет на різних іграх. В усіх бенчмарках він продемонстрував найвищі показники. Тобто можете сміливо використовувати його для різних завдань: іграшки, корисні додатки, месенджери та соціальні мережі, що традиційно потребують багато ресурсів операційної пам’яті.

 

Super Retina дисплей та професійні камери

 

Apple впроваджує власні стандарти. Так, Super Retina XDR дисплей на OLED матриці потішить чіткими та яскравими зображеннями за будь-якого освітлення. А завдяки підвищеній щільності пікселів найдрібніші елементи на фото та відео будуть добре помітні.

 

Купити Apple iPhone 14 Pro Max 2022

 

Смартфони Apple обирають також через оптику професійного рівня. На задній панелі ми бачимо основну камеру з трьох об’єктивів. А фронтальна камера забезпечує селфі портретної якості. Є багато різноманітних налаштувань, що дозволять робити світлини студійного рівня.

 

Можна й далі писати про переваги цієї новинки від Apple Inc. Потримати ж новий смартфон в руках та дізнатися більше про характеристики можна в мережі магазинів «ЯБКО» в Україні.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    1 комментар
    1. Амина
      Амина з Украина
Lviv
      1 березня 2024 12:22 #553746
      0
      Здравствуйте, у меня x, прочитав эту страницу я попробовала обменять на 14 про, это просто удивительно, я как будто что-то не по типу телефона держу.. айфон 14 просто пушка, интересно что на 15