» » » » Багатофункціональний евакуатор з маніпулятором: переваги для водіїв
16:49 Четвер 0 1 743
16:49, Четвер, 15 липня 2021

Багатофункціональний евакуатор з маніпулятором: переваги для водіїв

Технічні несправності та дорожньо-транспортні пригоди не є рідкістю у наш час. Особливо якщо йдеться про великі міста на кшталт Львова, Києва чи Харкова. У разі якщо Вас спіткала така неприємність посеред перехрестя чи на одній з вулиць із жвавим рухом, треба якомога швидше звільнити проїжджу частину, аби не чинити перешкоди іншим учасникам дорожнього руху. Евакуатор з краном-маніпулятором стане оптимальним варіантом для виконання цього завдання, адже не лише прибере авто зі шляху, а й транспортує його у потрібному напрямку.

Особливості евакуатора-маніпулятора: для чого застосовується


Послуги маніпулятора Львів

Звичайний евакуатор зі зсувною платформою не завжди стане в пригоді, особливо якщо автівка знаходиться у кюветі чи перевернулася в результаті ДТП. Компанія СпецАвтоЛьвів надає послуги вантажного евакуатора зі стрілою. Тисячі клієнтів, котрі звернулися сюди та вирішили замовити маніпулятор у Львові та області, на власному прикладі переконалися у перевагах даного виду спецтехніки:
  • безпечна евакуація будь-яких типів транспортних засобів — пасажирські автобуси, вантажівки, спецтехніка різного призначення, легкий комерційний транспорт;
  • можливість замовлення для виконання вантажних перевезень — будівельні матеріали, вагончики для тимчасового проживання, кіоски, промислове обладнання;
  • стрілу КМУ можна використовувати під час монтажних робіт — встановлення рекламних щитів, інсталяцій, металопластикових вікон;
  • трал з низькою рамою підходить для транспортування негабаритних вантажів та сільськогосподарської техніки;
  • висока маневровість, можливість проїхати бездоріжжям та шляхами з будь-яким типом покриття.

Багатофункціональний евакуатор з маніпулятором

Переміщення відбувається завдяки зачепам, що їх встановлюють на колеса пошкодженої машини. Зачепи тримаються на траверсах. А точка підвісу знаходиться точно над центром ваги авто. Завдяки цьому авто під час виконання навантажувально-розвантажувальних робіт перебуває у горизонтальному положенні. На платформі колеса машини надійно фіксують за допомогою стяжних ременів та упорів. Зазначимо, що габаритні вантажні авто та пасажирські автобуси безпечніше перевозити з частковим завантаженням. Тобто, лише передню вісь закріплюють на платформі евакуатора.

Вантажний евакуатор з краном у Львові: як викликати


Вантажівки переважно експлуатують у дуже інтенсивних режимах. Не дивно, що з часом вони починають виходити з ладу, а водії перевтомлюються від напруженої праці за кермом. У разі несправності машину конче необхідно доставити до найближчого TIR. Буксирування на зчіпці не підходить для авто з автоматичними коробками швидкостей. Тому оптимальним вибором стане виклик маніпулятора у Львові в компанії СпецАвтоЛьвів. Ключові переваги звернення саме сюди:
  • великий автопарк спецтехніки під різні завдання;
  • усі евакуатори та маніпулятори знаходяться у зразковому технічному стані;
  • прозоре ціноутворення, вартість послуги швидко розрахує диспетчер;
  • кваліфіковані оператори, що добре знають Львів та область;
  • техніка легко проїде як центральними вулицями, так і бездоріжжям.

Заказать кран-маніпулятор у Львові

Аби час очікування на маніпулятор був якомога коротшим, під час виклику повідомте диспетчеру Ваше розташування, тип та модель транспорту, куди треба евакуювати авто. Техніка компанії цілодобово чергує на найбільш завантажених ділянках шляхів, завдяки чому оперативно приїжджає за викликом клієнтів. Окрім вантажних евакуаторів у автопарку представлено маніпулятори для легкових автомобілів. Організація вже довгий час надає послуги з евакуації, а серед її постійних клієнтів Ви знайдете назви відомих компаній.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Спецтехника и комплектующие 14:06 П’ятниця 0 586 Запчасти для китайских минитракторов: гарантия надёжности от Technomodule Сельское хозяйство является одной из важнейших отраслей в экономике, и сельхозтехника, включая китайские минитракторы, играет в этом процессе важную роль. Однако, как и любая другая техника, минитракторы подвержены износу и требуют замены деталей. В данной статье мы рассмотрим, почему важно выбирать качественные запчасти для китайских минитракторов (https://technomodule.zp.ua/ru/categories/zapcasti_k_traktoram) и почему интернет-магазин запчастей для сельхозтехники Technomodule — надёжный партнёр в этом процессе.