» » » » Спеціальні вилочні навантажувачі для роботи на складі
17:37 Четвер 0 1 107
17:37, Четвер, 16 лютого 2023

Спеціальні вилочні навантажувачі для роботи на складі

В останні роки кількість продажів через інтернет незрівнянно збільшилась. Це значно спростило життя, але вимагає покращень як у сервісі, так і в обладнанні. Товар зберігається у великих складах, де для транспортування потрібно застосування спеціальної техніки. Дана техніка повинна бути обов'язково невеликих габаритів для легкої маневреності між рядами складів і мати можливість піднімати та переміщати різні вантажі.

Ідеальним варіантом для цього, звичайно, стане навантажувач. Нижче наведені нюанси та хитрощі для підбору потрібної та підходящої машини для Вашого бізнесу.

 

Спочатку слід визначитися з видом вантажу, який потребує обробки.

 

Для одиничних вантажів, які складаються з коробок або піддонів, відмінно підходять спеціальні вилочні навантажувачі: https://ua.vas.trade/spectehnika/specialni-navantazhuvachi

 

Найчастіше їх потужність становить близько двадцяти кінських сил, основним підйомним механізмом є вила, здатні піднімати вантаж вагою понад 5 тонн і на висоту до 6 метрів. Також на даний вид навантажувача можна встановити додаткове обладнання для більш індивідуальних видів та форм, таких як, наприклад, лісозаготівлі та багато іншого.

 

Якщо робота проводитиметься поза складом, та ще й із сипучими матеріалами — ковшовий навантажувач буде доречним.

 

Тут вже можна буде вибрати тип пересування — колісні та гусеничні навантажувачі або рейкові агрегати.

 

Розмір цього виду спецтехніки може змінюватись від 2 до 10 тонн. Кількість ковшів також може змінюватися, що робить агрегат ще функціональнішим.

 

Тип палива навантажувачів представлений дуже широко.

 

Це і дорогі машини з електричним двигуном, і найпоширеніші з бензиновим або дизельним двигуном. У поодиноких випадках, поза приміщеннями використовуються й газові машини.

 

Визначившись з усіма видами та характеристиками, можна перейти до підбору та купити навантажувач в Україні, не переплативши та заощадивши час.

 

Багато автомобільних онлайн-ринків пропонують спецтехніку у продажу, але її недостатньо для грамотного підбору та покупки. Для вирішення цього завдання у мережі зовсім недавно з'явилося рішення.

 

Аграрний маркетплейс VAS: https://ua.vas.trade/ має окрему підкатегорію товарів «Спеціальні навантажувачі», де будь-який користувач може опублікувати свій товар для купівлі та продажу техніки будь-якого стану.

 

Звичайно, в кожному оголошенні є фото і відео для детального огляду товару, що сподобався, а якщо виникнуть питання — можна відправити повідомлення покупцю в чаті, так що можна приступати в підборі прямо зараз.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Спецтехника и комплектующие 11:33 П’ятниця 0 580 Як правильно підготувати зернозбиральну техніку до збору врожаю Початок збору врожаю кукурудзи та зернових культур являє собою досить відповідальний та напружений час для усіх аграріїв країни. Від правильної організації та вчасно проведеної жнивної кампанії напряму залежить уся ефективність роботи великого підприємства чи маленького фермерського господарства. Для проведення збору культур зазвичай використовується така спеціальна техніка, як зернозбиральний комбайн. При встановленні спеціальних пристосувань комбайн може збирати гречку, цукрові буряки, сою та інші рослини.