» » » » Підготовка сільгосптехніки до сезону: обслуговування та заміна запчастин
17:10 Неділя 1 937
17:10, Неділя, 18 лютого 2024

Підготовка сільгосптехніки до сезону: обслуговування та заміна запчастин

Ведення сільського господарства передбачає не лише засівання та збирання врожаю, але й проміжні роботи, пов'язані з ярими, озимими та іншими культурами. Більшість техніки використовується декілька разів на рік та досить сильно зношується. Сівалки, жниварки, плуги та іншу сільгосптехніку слід готувати до посівного сезону заздалегідь. Регулярний ремонт і технічне обслуговування значно спрощують експлуатацію та запобігають передчасній несправності у розпалі робіт.

Склад запчастин: готуємось до сезону заздалегідь

 

В ідеалі наприкінці кожного циклу сільськогосподарських робіт слід проводити технічне обслуговування та замовляти деталі, які вийшли з ладу або майже відпрацювали свій ресурс.

 

Частіше за все деталі сівалок, комбайнів та іншої сільгосптехніки ламаються під час роботи та потребують нагальної заміни. Для дотримання запланованого графіка робіт, збереження ресурсів та запобігання простою краще тримати невеликий склад запчастин з найбільш ходовими позиціями змінних деталей. Це досить витратно, але значно пришвидшує заміну несправних елементів при поломках в сезон польових робіт.

 

Поради щодо підбору запчастин до сільгосптехніки

 

Запчастини до Kverneland

 

Підібрати запчастини до Kverneland, Bergmann, Dominoni, Gaspardo, CNH та багатьох інших виробників сільськогосподарської техніки можна в компанії BAS AGRO. Це український виробник аналогів запчастин для імпортних сівалок, оприскувачів, розкидачів добрив, жниварок та комбайнів.

 

Обираючи деталі на заміну зламаним або для організації складу запчастин слід мати на увазі:

 

  • Неправильно вибрані та неякісні аналоги окремих деталей можуть зіпсувати техніку. Запчастини мають бути сумісними з іншими деталями та виконані з якісних матеріалів.
  • Слід звернути увагу на зносостійкість та довговічність. Виробник BAS AGRO надає гарантію на свої запчастини.
  • Український виробник гарантує наявність та оперативний термін постачання.

 

Запчастини до Monosem

 

Підібрати сумісні запчастини до Monosem та інших брендів сівалок можна з допомогою професіоналів компанії BAS AGRO.

 

Заміна несправних запчастин

 

Якщо сільськогосподарське підприємство не має можливості тримати склад запчастин, виникає питання, як оперативно відремонтувати техніку під час поломки. Очікування оригінальних деталей для імпортної техніки може зайняти надто багато часу.

 

 

Гарним рішення є підбір аналогів або сумісних деталей. Слід уважно ознайомитись з технічною документацією на техніку та обрати заміну запчастин згідно з їх технічними параметрами.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    1 комментар
    1. pis
      pis з
      21 лютого 2024 14:09 #553744
      +1
      Так потрібно надійно підготуватись до нового аграрного сезону. Надійний постачальник аграрного обладнання в Україні. В каталозі:
      – автоматичні пробовідборники та аналізатори зерна;
      – зерносушильні та очисні комплекси;
      – елеватори та силоси;
      -- авторозвантажувачі
      – зернопереробні лінії.
    Спецтехника и комплектующие 14:06 П’ятниця 0 627 Запчасти для китайских минитракторов: гарантия надёжности от Technomodule Сельское хозяйство является одной из важнейших отраслей в экономике, и сельхозтехника, включая китайские минитракторы, играет в этом процессе важную роль. Однако, как и любая другая техника, минитракторы подвержены износу и требуют замены деталей. В данной статье мы рассмотрим, почему важно выбирать качественные запчасти для китайских минитракторов (https://technomodule.zp.ua/ru/categories/zapcasti_k_traktoram) и почему интернет-магазин запчастей для сельхозтехники Technomodule — надёжный партнёр в этом процессе.