» » » » Найкращі українські виробники базових наборів для вейпів
11:26 Субота 0 919
11:26, Субота, 27 квітня 2024

Найкращі українські виробники базових наборів для вейпів

Незамінним компонентом електронних сигарет є рідина для паріння, або сольові розчини, які використовують у ПОД-системах в тому числі. Розчин, або сольова жижа, швидко засвоюється, насичуючи нікотином. За останні роки з'явилося велике різноманіття рідин з різними ароматами та смаками. Виготовлення жижі стало справжнім мистецтвом. В магазинах можна купити всі складові для створення нового або найулюбленішого смаку.

Топ-10 популярних смаків

 

Серед смаків найкращих виробників найчастіше використовують розчини з м'яким пароутворенням та швидким засвоєнням нікотину, рідини з оригінальним смаком та екзотичними ароматами. Гурман може купити жижу для пода або всі складові для її приготування та створювати свій улюблений аромат тоді, коли потрібно і стільки, скільки потрібно.

 

Рідина для електронних сигарет

 

Пропонуємо ознайомитися з популярними смаками:

 

  1. Octobar – недорогі рідини українського виробника Liguid Lab, виготовляються із якісних американських компонентів. В комплект входять два флакона із преміксом та нікобустером. В результаті отримують 10 мл розчину з міцністю 50 мг/мл. У лінійці 11 насичених смаків: Ананас, Алое, Малина, Лимонад та Лід, Полуниця, Персик, Вишня та Банан.
  2. Chaser – недорогі розчини із оригінальними смаками та ароматами від Chaser Lab. Міцність рідин складає від 3 до 5%. Для виготовлення використовується тільки якісна натуральна сировина. В асортименті пропонується більше 60 смаків.
  3. Недорогі набори малайзійського бренду In Bottle вміщують лінійку розчинів з екзотичними прохолодними та насиченими смаками. Міцність змінюється від 3 до 5% нікотину. Всього нараховується понад 80 смаків.
  4. Рідини класу люкс Mix Bar виробництва відомого вітчизняного бренду E-Juice відрізняються високою якістю та нестандартними смаками. Продукція бренду має міцність від 50 до 65 мг/мл.
  5. Wick and Wire – преміальний бренд з глибокими оригінальними смаками. Відрізняється високою якістю та приємною ціною. Міцність нікотину має варіанти 25 та 50 мг/мл. Пропонується 4 лінійки смаків: лісові ягоди, мікс смородини, малиновий та тютюн з кокосовим молоком.
  6. Katana – сольова жижа із міцністю нікотина 50 мг/мл. Виготовляється з якісної сировини за інноваційними технологіями. При змішуванні компонентів споживач отримує розчин з високою димністю та насиченістю. Лінійка має 12 смаків.
  7. Рідини Nova від лабораторії Chaser Lab виготовлені з натуральних природних компонентів. Міцність нікотину складає 5%. Лінійка нараховує 10 насичених смаків холодних ягід, фруктів та напоїв.
  8. Сольові рідини M-Jam V2 добре відтіняють смаки та відрізняються високою димністю. Виробляються з високоякісної сировини вітчизняним виробником. Міцність нікотину 50 мг/мл. Лінійка вміщує 5 насичених смаків: яблуко, вишня, манго, малина, чорниця.
  9. Troublemaker Salt – рідини української провідної компанії, яка розробляє нові технології створення ароматних шедеврів. Продукція вироблена з сировини високої якості, відрізняється високою димністю та оригінальністю смаків.
  10. Недорогі набори від української компанії Wes включають рідини з унікальними смаками та високою якістю сировини. Міцність нікотину 50 мг/мл. Випускається у лінійках Wes Gold та Wes Silver.

 

Купити жижу для пода

 

Де можна придбати набори

 

Купити набори для створення сольових розчинів пропонує компанія HOOKAN CAT. В асортименті магазину багатий вибір смаків та ароматів по самим привабливим цінам. Читачів нашого сайту чекає промокод на знижку 5% на всі рідини – KREMENCHUG5 (діє до 24.07.2024).

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Алкогольные напитки / Табачные изделия, кальяны 12:03 П’ятниця 0 695 Які документи подати для отримання ліцензії на роздрібну торгівлю алкоголем і тютюном? Які документи необхідно надати до контролюючого органу для отримання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та/або тютюновими виробами?