» » » » Smart Buy: товари, що допоможуть пережити складну зиму
19:22 Неділя 0 1 219
19:22, Неділя, 6 листопада 2022

Smart Buy: товари, що допоможуть пережити складну зиму

Зима 22/23 обіцяє бути найскладнішою в історії незалежної України. Але ще є час підготуватися належним чином до планових знеструмлень, зникнення газу та води. Люди, які полюбляють туризм, добре знають, як треба поводитися в екстремальних умовах. Їхній досвід стане в пригоді й Вам. Що ж необхідно придбати? Величезний асортимент туристичних товарів пропонує інтернет-магазин https://smart-buy.com.ua/, де за помірними цінами можна купити багато потрібних для дому товарів. Компанія Smart Buy у сфері роздрібної торгівлі працює у Києві з 2004 року, постачаючи киянам та мешканцям інших регіонів України тільки якісну продукцію від виробників з України, країн Європи, Туреччини, Китаю.

Генератори, туристичні горілки та пальники від Smart Buy

 

Купити бензинові та дизельні генератори

 

Планові знеструмлення — важке випробування для бізнесу та пересічних громадян. А коли вимикають електроенергію, є ризики зникнення й води, газу, мобільного зв'язку. В інтернет-магазині за посиланням вище можна замовити товари, що допоможуть пережити важкі часи:

 

  • бензинові або дизельні генератори — річ не дешева, але завдяки їй можна отримувати електричний струм для магазинів, приватних будинків, або для обігріву декількох квартир в панельному будинку;
  • газові пальники — зазвичай їх використовують туристи, але можна застосовувати для приготування гарячих страв в умовах міста, різні моделі пальників можуть працювати на газі чи твердому паливі;
  • термосумки, термоси, термокухлі — у них їжа зберігатиме початкову температуру (як високу, так і низьку);
  • термобілизна — уряд обіцяє низькі температури в оселях не вище +16°C, тому про теплий багатошаровий одяг треба подбати заздалегідь;
  • недорога кліматична техніка для обігрівання, що працює від електромережі або на різних видах палива.

 

Усі ці товари Ви знайдете на сайті інтернет-магазину Smart Buy. Зазначимо, що компанія пропонує покупцям значно ширший асортимент. Тут є окремі розділи з дитячими іграшками, спорттоварами, канцелярією, інструментами для ведення господарства на присадибній ділянці, електроінструментом, сантехнікою та трубопровідною арматурою.

 

Товари для дому та відпочинку у Smart Buy

 

Переваги замовлення товарів від «Смарт Бай»

 

Головний офіс компанії знаходиться у Києві, а оперативне доставлення можливе усією територією України. Які ключові плюси замовлення саме тут:

 

  • тільки якісна та надійна продукція від перевірених виробників;
  • завжди актуальні ціни;
  • швидке наповнення каталогів новими надходженнями;
  • вигідні акції, знижки та розпродажі;
  • можливість безплатного доставляння за Вашою адресою чи до найближчих відділень поштових операторів.

 

На запитання відвідувачів сайту відповідають досвідчені консультанти, що порадять найкращі вироби під Ваші потреби та фінансові спроможності.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Торговля и склад 11:13 Понеділок 0 582 Державне регулювання цін на окремі види продовольчих товарів Фахівці ГУ Держпродспоживслужби в Полтавській області, у складі територіальних робочих груп Полтавського району та Кременчука, за останню декаду січня поточного року здійснили 7 контрольних заходів з питання встановлення суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі цін на борошно пшеничне вищого сорту, молоко пастеризоване жирністю 2,5% (у плівці), хліб житньо-пшеничний, яйця курячі категорії С1, птиця (тушки курячі, четвертини тушки курячої), батон та олія соняшникова рафінована.