» » » » Що обрати тентові склади чи склади з сендвіч панелей?
17:41 П’ятниця 0 908
17:41, П’ятниця, 26 травня 2023

Що обрати тентові склади чи склади з сендвіч панелей?

Донедавна не всім було відомо, що для зберігання різноманітних матеріальних цінностей (вантажів, сільськогосподарської сировини, техніки, обладнання тощо) існує альтернатива звичним капітальним комплексам та спорудам. Але така заміна є! Це каркасно-тентові конструкції та склади із сендвіч-панелей https://ssk.ua/product/shvidkomontovani-budivli, які мають безліч переваг у порівнянні з традиційними фундаментальними спорудами. Але який тип будівлі краще? Проведемо паралель між обома варіантами та ознайомимося з їх характеристиками й специфікою їх використання.
Тентовый ангар (склад) под ключ, цены в Киеве

 

Особливості тентових складів

 

Головні можливості від використання тентових складів тентів полягають у наступних факторах:

 

  1. Відхилення від традиційного будівництва за допомогою використання інноваційних технологій.
  2. Швидкозведення, що дозволяє створити готовий ангар всього за декілька днів.
  3. Застосування міцних, вогнестійких матеріалів, що зводять до мінімуму різні можливості пошкоджень та пожеж.
  4. Надійність та стійкість. Тентовим конструкціям не страшні різні погодні умови і вони можуть експлуатуватися протягом тривалого періоду часу.
  5. Немає потреби в транспортуванні комплектуючих спецтранспортом. Тентове устаткування можна перевезти у звичайному бусі, без залучення складних логістичних операцій.
  6. Сучасний дизайнерський підхід дає можливість використовувати тентову будівлю не тільки за прямим призначенням, але і в якості як носія реклами. Якщо розмістити банер або сам логотип Вашої компанії на тенті фасаду складу, він зможе привернути увагу потенційних клієнтів.

 

Відмінні риси складів із сендвіч-панелей

 

Сендвіч панель — це матеріал, який складається з двох плит та утеплювача, що стає прошарком між ними. Така бюджетна сучасна сировина дозволяє реалізовувати будь-які проєкти: від компактних складів-овочесховищ — до величезних приміщень для зберігання техніки. До того ж незалежно від габаритів складу із сендвіч-панелей забезпечується економічність на його подальшу експлуатацію. Існують інші, не менш важливі переваги таких будов:

 

  • Мобільність. Невеликі за розмірами склади не потребують фундаменту. Тому їх можна збирати та розбирати у будь-який зручний час та переміщувати на необхідну локацію;
  • Невисока вартість будівництва складу такого типу. Відсутність фундаменту зменшить витрати на робочій силі, оскільки невелику споруду може зібрати бригада, що складається з 3-4 осіб;
  • Чудові фізико-хімічні характеристики. Швидкомонтовані склади з сендвіч панелей мають високий коефіцієнт звуконепроникності, стійкі до впливу хімічних речовин, а утеплювач між шарами не викликає інтерес у комах та гризунів. Тому зберігати в таких сховищах можна як харчові продукти, так і легкозаймисті матеріали.

 

Виходячи з цієї інформації можна дійти висновку, що склади із сендвіч панелей і тентові ангари мають деякі загальні властивості та окремі відмінності. Замовник може проаналізувати всі «За» і «Проти» того чи іншого варіанта та зупинитися на більш вигідному для нього типові складського приміщення.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----