» » » » Міжнародна служба перекладів «Філін» – швидка допомога з перекладом на рідну мову
13:23 Понеділок 0 1 485
13:23, Понеділок, 20 листопада 2023

Міжнародна служба перекладів «Філін» – швидка допомога з перекладом на рідну мову

Час від часу всі купують якісь технічні новинки, які повинні бути в господарстві. Інструкції по використанню частенько йдуть мовою виробника. Є технічна література, художні твори мовою оригіналу, юридичні документи, потрібні у роботі. Міжнародна служба перекладів «Філін» надає послуги перекладу з 30 іноземних мов. В переліку послуг компанії письмові та усні переклади, робота з терміновими документами та переклад технічних текстів, які виконуються у чітко поставлені терміни. Замовлення можна зробити, звернувшись на сайт компанії або за телефоном. Бюро приймає для перекладу замовлення у мешканців України, а також тих, хто знаходиться далеко за межами нашої країни.

Про компанію

 

Міжнародна служба перекладів «Філін» працює на ринку мовних перекладів більше семи років. Вже в 2016 році увійшла в десятку найбільших компаній, які працюють з перекладами. Для прискорення роботи компанія використовує свої власні напрацювання та новітні IT-технології: SmartCAT – машинний переклад, нейронно-лінгвістичний переклад.

 

Технічний переклад текстів на документації від професіоналів

 

Якщо потрібно виконати великий переклад терміново, працюють декілька фахівців в різних місцях. Для роботи приймаються файли різних форматів. Це можуть бути друкований текст і рукописний, креслення і веб-ресурси. Компанія виконує письмовий переклад технічних текстів https://philin.com.ua/ua/pismennye-perevody/texnicheskie-perevody/ різних напрямків. Замовник отримує повний комплекс послуг. Бюро перекладів працює з висококваліфікованими перекладачами, які мають спеціалізовані навички та досвід у конкретних галузях. За необхідності надає послуги термінового перекладу.

 

Послуги, які надає «Філін»

 

Компанія «Філін» працює в різних напрямках та здійснює послуги:

 

  • письмові та усні переклади 30 мовами;
  • терміновий переклад документів;
  • переклади нотаріальних та юридичних документів;
  • локалізації сайтів, додатків та ігор;
  • послуги аудіоперекладача;
  • легалізація;
  • переклади відео та ПЗ;
  • переклади для бізнесу.

 

Компанія виконує також перевірку перекладів.

 

Замовлення приймаються від компаній, організацій та іноземних корпорацій, а також від приватних осіб. Оплата послуг залежить від термінів виконання та складності перекладу. Редагування та вичитування текстів оплачується окремо. Щоб не порушувати термінів виконання, компанія надає послуги кур'єра. Він забере, а потім привезе документи.

 

Бюро перекладів зобов’язується дотримуватися високого рівня конфіденційності. Це важливо у будь-яких випадках, особливо якщо тексти містять конфіденційну інформацію.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Переводчики 12:55 Вівторок 0 1 779 Переклад з української на німецьку Бюро Everest пропонує послугу переклад на німецьку якісно та вчасно. Наші переводчики мають великий досвід роботи в галузі перекладу і гарантують високу якість перекладу з української на німецьку мову та навпаки.