» » » » GPS моніторинг газовозів та контроль відвантаження паливного газу
11:14 Середа 0 1 892
11:14, Середа, 7 грудня 2022

GPS моніторинг газовозів та контроль відвантаження паливного газу

Проблема транспортування рідкого й газоподібного палива, а також рідких пально-мастильних матеріалів полягає у тому, що об'єм рідин та газів залежить від умов навколишнього середовища. За високих температур рідини та гази розширюються, за низьких, навпаки, їхній об'єм зменшується. Наразі цю проблему розв'язано завдяки використанню цистерн, в котрих підтримуються сталі тиск та температура. Втім, деякі водії вдаються до шахрайських дій з метою незаконного збуту рідкого та газоподібного палива. Аби уникнути збитків, а шахраїв звільнити з роботи, варто встановити сучасне обладнання для дистанційного моніторингу на базі GPS технологій. Таку послугу Вам нададуть фахівці компанії Microtronic, що просуває сучасні та ефективні рішення на ринку України.

GPS контроль за відвантаженням паливного газу на газовозах

 

GPS моніторинг газовозів та контроль відвантаження паливного газу

 

У автоцистернах пропан-бутан та інші види паливного газу транспортують під тиском. А для заправлення чи зливання використовують спеціальний кран, що міститься у газороздавальному ящику. У компанії «Мікро Тронік» запропонують здійснювати контроль відвантаження газу на газовозах за допомогою таких засобів:

 

  • датчик тиску повітря;
  • встановлення R-fid ідентифікаторів та електромеханічних замків для доступу до газороздавального блоку;
  • датчик відкривання крана для вивільнення газу;
  • сенсор рівня газу у цистерні;
  • увесь спектр обладнання для GPS моніторингу для стеження за пересуванням та технічним станом транспортних засобів.

 

Отже, після встановлення усіх цих пристроїв матимете змогу контролювати усі необхідні параметри: маршрут, швидкість на окремих ділянках, залишок палива у баці, об'єм газу у цистерні після кожного відкривання газорозподільчого крана тощо. В таких умовах у водіїв просто зникне можливість продавати паливо на сторону чи змінювати маршрут під час рейсів.

 

Чому варто встановити обладнання для GPS моніторингу

 

Контроль за відвантаженням газу на газовозах

 

Керівники транспортних компаній та постачальники, в автопарках котрих є газовози та інші види вантажного транспорту, добре знають, що витрати на заправлення займають чи не перше місце. Заощадити допоможуть розумні рішення від компанії за посиланням. Переваги очевидні:

 

  • просте встановлення обладнання, що під'єднується до CAN-шини;
  • можливість відстеження усіх етапів маршруту;
  • тільки ідентифіковані водії мають доступ до газороздавального блоку;
  • Ви бачите реальні витрати палива на кожному рейсі;
  • віддалений моніторинг технічного стану транспортних засобів.

 

Як показує практика реальних клієнтів, після встановлення обладнання для контролю за відвантаженням газу на газовозах, витрати на паливо знижуються на 20-30 відсотків. Є переваги й для логістики, адже Ви завжди знаєте, де наразі знаходиться та чи інша машина. Для отримання докладнішої інформації — джерело, сайт компанії Microtronic.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    12:46 П’ятниця 0 907 «Креміньавтотранс» продовжить обслуговувати маршрути №15Б, №18 та №30 У зв’язку із закінченням терміну дії договору на виконання тимчасових транспортних послуг з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування Кременчуцької міської територіальної громади від 19.01.2024 р. № 1 з приватним підприємством «Креміньавтотранс» на автобусних маршрутах загального користування Кременчуцької міської територіальної громади № 15Б «вул. Молодіжна — Річковий вокзал», № 18 «Дитяча лікарня — Центральний ринок», № 30 «Центр — 1-й Піщаний тупик» виконком Кременчуцької міської ради 16 квітня 2024 року прийняв рішення «Про призначення тимчасового автомобільного перевізника».
    Транспорт 11:41 Четвер 0 708 Кременчуцьке тролейбусне управління розпочинає набір на навчання за професією «Водій тролейбуса» Кременчуцьке тролейбусне управління імені Л. Я. Левітана розпочинає набір на навчання за професією «Водій тролейбуса». Про це повідомляє пресслужба Кременчуцької міськради.