» » » » Tango Travel: замовляйте шикарний новорічний відпочинок у Європі
15:13 Неділя 0 2 359
15:13, Неділя, 29 грудня 2019

Tango Travel: замовляйте шикарний новорічний відпочинок у Європі

До настання Нового Року Білого Металевого Пацюка лишаються лічені дні. Але це не привід відмовляти собі у замовленні чудової новорічної подорожі в одну з країн Європи. Дрезден, Будапешт, Лапландія, неперевершені Париж або Берлін — будь-яку мрію можливо здійснити, якщо замовити гарячі тури Львів у туристичній агенції Tango Travel. Вас приємно здивує цілком прийнятний рівень цін, та якісний сервіс під час подорожі.

Де зустрічати Новий Рік Пацюка 2020 у Європі


Це питання цікавить багатьох наших земляків. З огляду на те, що зима у цьому році не дуже радує снігом та морозами, хочеться відчути справжню новорічну казку з засніженими ялинками, ковзанками просто неба та заметами.

Гарячі тури Львів

Найкращий напрямок у такому разі — це країни північної Європи та Скандинавії:
  • Швеція та Стокгольм;
  • Фінляндія з відвідуванням Гельсінкі та Лапландії, де на Вас чекає Санта Клаус;
  • Альпи, де Ви зможете побачити верхівки найвищої гірської системи на континенті;
  • Осло, Рейк'явік, Копенгаген та інші країни.

Дуже добре відчувається новорічний настрій також в Естонії, Латвії та Литві, адже це північні країни з унікальним колоритом. Замовити путівку можна прямо зараз, якщо відвідати офіційний сайт туристичної агенції Tango Travel.

Відвідини відомих міст Європи на Новий Рік


Можна не сумніватися, що на свята нас очікують феєричні шоу у будь-якій європейській столиці. Наприклад, Берлін відомий тим, що тут протягом усієї ночі відбуваються яскраві шоу, та запускаються найвидовищніші феєрверки. Париж є містом закоханих, тому якщо бажаєте зробити своїй половинці гарний та несподіваний подарунок, замовляйте подорож до Франції, де зможете не тільки відпочити та помилуватися неймовірними видовищами, а ще й скоштувати справжні французькі вина та шампанське.

Гарячі автобусні тури зі Львова в Європу

Існує багато бюджетних пропозицій. Так, поїздка на п'ять діб до Відня, Праги, Варшави, Будапешту коштуватиме лише 150-200 євро. Такі витрати зможуть дозолити собі багато людей. Але й вражень від подорожі буде достатньо на увесь прийдешній рік. Оформити ж путівку дуже просто:
  • треба перейти на сайт агенції та ознайомитися з переліком гарячих турів;
  • обрати одну з пропозицій, котра Вам найбільше сподобалася;
  • знайти у Львові чи у Вашому місті агентів, які займаються продажем квитків;
  • домовитися про оформлення туру.

Зареєстровані на сайті агенції клієнти можуть сплачувати вартість подорожей онлайн, отримувати бонуси та економити власний час. Поспішайте, адже кількість акційних подорожей обмежена. До того ж настання нового десятиріччя трапляється лише один раз на десять років.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Путешествия, туризм 18:44 Середа 0 1 362 Відпочинок у Буковелі взимку: різноманіття та переваги Відпочивати зимою у Буковелі приємно та зручно. Закритий з усіх сторін від холодних вітрів гірськолижний курорт дарує ідеальний зимовий відпочинок в карпатах з дітьми. М’яка карпатська зима та особливий мікроклімат у Буковелі робить відпочинок комфортним та теплим, з великою кількістю снігу та дивовижними краєвидами. Для дорослих на курорті знайдеться чимало цікавих занять та місць для відвідування. Це ідеальний курорт для сімейного відпочинку, турів вихідного дня та повноцінної відпустки.