» » » » Де зупинитися у Львові: апартаменти в готелі Панорама
12:53 Вівторок 0 1 794
12:53, Вівторок, 4 лютого 2020

Де зупинитися у Львові: апартаменти в готелі Панорама

Львів приваблює відвідувачів з України та багатьох країн світу. Це цілком зрозуміло, адже тільки тут можна на власні очі побачити старовинну архітектуру, пройтися вузенькими вуличками, скоштувати львівську каву та смачну випічку. У місті Лева є багато місць, які варто відвідати. Якщо Ви приїхали сюди заради екскурсій, треба розв'язати питання щодо тимчасового проживання. Вибір варіантів буде доволі широкий. Але хотілося б оселитися десь ближче до центру, а не в дешевих хостелах чи приватних квартирах у спальних районах.

Готель Панорама біля Оперного театру у Львові


У самісінькому центрі старовинного міста на проспекті Свободи свої двері Вам радо відчинить готель Панорама. Якщо Ви плануєте свою подорож заздалегідь, забронювати готель у Львові можна через інтернет. Вашій увазі представлені різні види номерів:
  • одномісні та двомісні, останні обирають у разі подорожі з коханою людиною;
  • Твін-номери — тут Ви знайдете два окремі ліжка;
  • напівлюкс, вікна котрого виходять на центральну вулицю та неперевершений Оперний театр;
  • Люкс "Опера" — ці апартаменти дозволять Вам насолодитися якісним сервісом та комфортом.

Готель Панорама у Львові, номери та ціни

У кожному, навіть найменшому номері, є все, що необхідно для відпочинку: душові кабінки, послуги прибиральниць, телевізори з пласким екраном, вай-фай, бар. Смачно поїсти Ви зможете у ресторані. Готель надає багато інших послуг: конференц-зала, няня догляне за немовлятами. Є можливість бронювання, навіть якщо Ви подорожуєте зі своєю улюбленою хатньою тваринкою: котиком, песиком чи хом'ячком. Працівники готелю нададуть Вам все необхідно для годівлі й прогулянок.

Що подивитися у Львові


Після облаштування в апартаментах, можна сміливо вирушати у подорож Львовом. Вийшовши з готелю, Ви потрапите на центральну вулицю та "Стометрівку", де люблять збиратися львів'яни та гості міста. Звідси легко можна потрапити у будь-який інший район, скориставшись трамваєм або власним транспортом.

Забронювати номер у центрі Львова

Слід зазначити, що іноді навіть доби не вистачає, аби подивитися усі знаменні місця у центральній частині, не кажучи вже про нові райони. Головна ж перевага готелю Панорама полягає у тому, що він розташований у самому центрі. Відповідно, усі цікаві історичні споруди, пам'ятки архітектури та монументи будуть поруч: Площа Ринок, Ратуша, Високий Замок, Личаківський цвинтар тощо. У Львівській Опері проводяться цікаві вистави, на які варто придбати квитки.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Путешествия, туризм 18:44 Середа 0 1 369 Відпочинок у Буковелі взимку: різноманіття та переваги Відпочивати зимою у Буковелі приємно та зручно. Закритий з усіх сторін від холодних вітрів гірськолижний курорт дарує ідеальний зимовий відпочинок в карпатах з дітьми. М’яка карпатська зима та особливий мікроклімат у Буковелі робить відпочинок комфортним та теплим, з великою кількістю снігу та дивовижними краєвидами. Для дорослих на курорті знайдеться чимало цікавих занять та місць для відвідування. Це ідеальний курорт для сімейного відпочинку, турів вихідного дня та повноцінної відпустки.