12:53 Вівторок 0 1 848
12:53, Вівторок, 4 лютого 2020

Де зупинитися у Львові: апартаменти в готелі Панорама

Львів приваблює відвідувачів з України та багатьох країн світу. Це цілком зрозуміло, адже тільки тут можна на власні очі побачити старовинну архітектуру, пройтися вузенькими вуличками, скоштувати львівську каву та смачну випічку. У місті Лева є багато місць, які варто відвідати. Якщо Ви приїхали сюди заради екскурсій, треба розв'язати питання щодо тимчасового проживання. Вибір варіантів буде доволі широкий. Але хотілося б оселитися десь ближче до центру, а не в дешевих хостелах чи приватних квартирах у спальних районах.

Готель Панорама біля Оперного театру у Львові


У самісінькому центрі старовинного міста на проспекті Свободи свої двері Вам радо відчинить готель Панорама. Якщо Ви плануєте свою подорож заздалегідь, забронювати готель у Львові можна через інтернет. Вашій увазі представлені різні види номерів:
  • одномісні та двомісні, останні обирають у разі подорожі з коханою людиною;
  • Твін-номери — тут Ви знайдете два окремі ліжка;
  • напівлюкс, вікна котрого виходять на центральну вулицю та неперевершений Оперний театр;
  • Люкс "Опера" — ці апартаменти дозволять Вам насолодитися якісним сервісом та комфортом.

Готель Панорама у Львові, номери та ціни

У кожному, навіть найменшому номері, є все, що необхідно для відпочинку: душові кабінки, послуги прибиральниць, телевізори з пласким екраном, вай-фай, бар. Смачно поїсти Ви зможете у ресторані. Готель надає багато інших послуг: конференц-зала, няня догляне за немовлятами. Є можливість бронювання, навіть якщо Ви подорожуєте зі своєю улюбленою хатньою тваринкою: котиком, песиком чи хом'ячком. Працівники готелю нададуть Вам все необхідно для годівлі й прогулянок.

Що подивитися у Львові


Після облаштування в апартаментах, можна сміливо вирушати у подорож Львовом. Вийшовши з готелю, Ви потрапите на центральну вулицю та "Стометрівку", де люблять збиратися львів'яни та гості міста. Звідси легко можна потрапити у будь-який інший район, скориставшись трамваєм або власним транспортом.

Забронювати номер у центрі Львова

Слід зазначити, що іноді навіть доби не вистачає, аби подивитися усі знаменні місця у центральній частині, не кажучи вже про нові райони. Головна ж перевага готелю Панорама полягає у тому, що він розташований у самому центрі. Відповідно, усі цікаві історичні споруди, пам'ятки архітектури та монументи будуть поруч: Площа Ринок, Ратуша, Високий Замок, Личаківський цвинтар тощо. У Львівській Опері проводяться цікаві вистави, на які варто придбати квитки.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Путешествия, туризм / Фото 14:25 Неділя 0 1 360 Варіанти вибору стильних та практичних валіз Серед варіантів валіз важливо обрати той, що відповідатиме основним вимогам та витримає не одне відрядження чи подорож. Сучасні моделі відрізняються не лише різноманіттям форм та матеріалу, з якого виготовляється корпус, але і додатковими відділеннями для зручності перевезення речей та збільшеною місткістю. Не обов’язково потрібно переплачувати за нову брендову валізу, можна знайти бюджетний варіант з хорошими характеристиками.