» » » » Що варто знати про отримання візи до США
19:07 Неділя 0 1 617
19:07, Неділя, 3 березня 2024

Що варто знати про отримання візи до США

Сполучені Штати Америки є країною мрії для великої кількості українців. Сюди їдуть не лише для постійного проживання. Це ще й чудовий спосіб відпочинку та подорожей. Уряд країни дуже лояльно ставиться до питання надання громадянам України віз. Проте варто зазначити, що нелегальних мігрантів не полюбляють у будь-якій країні світу, і Штати у цьому також не є винятком. Саме тому більше шансів отримати візу є у тих українців, які можуть надати інформацію про свою фінансову спроможність і мету приїзду, пройти співбесіду тощо. На сайті ticket2america.com/vizausa Вам допоможуть подати всі необхідні документи та оформити візу.
Допомога в оформенні візи в США

 

Які необхідно надати документи

 

Для отримання візи у посольстві необхідно надати документи як у форматі оригіналу, так і копій, з завіреним перекладом на англійську. До основних належать наступні:

 

  • Закордонний паспорт.
  • Паспорт громадянина України.
  • Повністю та без помилок заповнена анкета з власними підписами.
  • Запрошення на співбесіду у видрукуваному вигляді.
  • Фото візового зразка (надруковане та в електронному форматі).
  • Індивідуальний податковий номер.
  • Роздруківка особистого рахунку з банку щодо руху фінансових коштів.
  • Довідка з місця роботи про поточні доходи.
  • Медична страховка.
  • Офіційне запрошення від компанії з пропозицією працевлаштування, запрошення від навчального чи лікувального закладу.
  • Свідоцтво про розлучення чи одруження, якщо таке є в наявності.
  • Заброньований номер в готелі та куплені авіаквитки.

 

Такі документи допоможуть зробити кроки для отримання американської візи.

 

Віза в США для українців

 

Особливості заповнення анкети на візу

 

В Америці в давно ввели систему електронної реєстрації. Для цього Вам необхідно відвідати сайт посольства США, пройти процедуру реєстрації та заповнити анкету англійською мовою. Щоб усе заповнити, надається 20 хвилин. До анкети необхідно прикріпити фото на світлому фоні з відкритим обличчям та жодними емоціями на ньому. Щоб уникнути втрати інформації, необхідно частіше зберігати введені в анкету дані.

 

Проходження співбесіди у консульстві

 

Це вирішальний етап отримання візи. Приїхати до консульства найкраще заздалегідь. При вході необхідно буде залишити свій мобільний, здати відбитки пальців та чекати, коли Вас запросять на розмову з візовим офіцером. Спілкування займає небагато часу. Головне – не панікувати та поводитися впевнено, відповідати чітко та зрозуміло. Якщо Ви правильно оформите анкету, а візовий офіцер, спілкуючись із Вами, побачить тісний зв'язок з батьківщиною, тоді у Вас є всі шанси отримати візу мрії.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    17:53 Середа 0 1 384 Проживание, работа и бизнес на Кипре для украинцев: что нужно знать Для официального нахождения украинцу на территории острова Кипр существует более 15 способов получения вида на жительство, основными из которых являются временное и постоянное. ВНЖ необходимо продлевать каждый год. У этого документа существуют ограничения. Например, владельцы таких карт не имеют права покидать территорию страны больше, чем на три месяца, иначе временное разрешение на жительство автоматически аннулируется. Документ о ПМЖ предоставляет правовой статус, у которого нет срока истечения действия. Постоянный резидент имеет право получать образование, вести бизнес и находиться в стране неограниченное количество времени.
    Путешествия, туризм 15:40 Середа 1 1 278 Тур вихідного дня з Кременчука: які переваги має короткий відпочинок Для повноцінного життя та плідної праці нам потрібні нові емоції та подорожі. За відсутності повноцінної відпустки та вільного часу можна порадувати себе та свою сім'ю турами вихідного дня – невеликими подорожами по Україні. За посиланням https://atlanttour.com.ua/tur-vykhidnoho-dnia-z-kremenchuka/ можна знайти найкращі тури вихідного дня з виїздом з Кременчука.