» » » » Тепло-Холод: купити кондиціонер з монтажем у Львові недорого
15:43 П’ятниця 0 1 881
15:43, П’ятниця, 29 січня 2021

Тепло-Холод: купити кондиціонер з монтажем у Львові недорого

Пропозиція встановити кондиціонер взимку може здаватися трохи недоречною, адже ця кліматична техніка призначена для охолодження повітря. З цим, власне, у холодні місяці проблем не виникає. Втім, сучасні технології досягли такого рівня, що кондиціонер можна використовувати ще й як джерело тепла у будинку. Таким чином, якщо Ви вирішили купити кондиціонер у Львові від компанії Тепло-Холод, це буде цілком слушний вибір. Влітку у Вашій оселі буде завжди прохолодно. А протягом зими зможете реально економити на опаленні, увімкнувши реверсний режим на зігрівання повітря. Зазначимо, що компанія пропонує Вам не лише продаж кліматичної техніки, але й встановлення з подальшим обслуговуванням.

Різновиди кондиціонерів для квартири


Кондиціонери купити у ЛьвовіЗавдяки компактним розмірам та високій працездатності даний тип кліматичного обладнання можна використовувати практично будь-де: на великих підприємствах, в офісних спорудах, у звичайних міських квартирах. В каталозі Ви знайдете різноманітні системи:
  • спліт-система — найпоширеніший варіант із двох блоків внутрішнього та зовнішнього монтажу;
  • підлогово-стельові, що працюють на охолодження та обігрів, дуже зручні у використанні;
  • канальний тип — оптимальний вибір для багатокімнатних квартир, підходять для прихованого монтажу;
  • касетні кондиціонери — використовують для непомітного встановлення у кімнатах з навісною стелею.

Тобто, Ви зможете обрати ідеальну систему для конкретних умов у Вашому помешканні. З огляду на ціни, найдоступнішим варіантом є звичайна спліт-система. Вартість її стартує від 7-8 тисяч гривень. Встановлення ж не вимагає значних монтажних робіт. Достатньо зробити отвір у стінці для прокладення комунікацій між зовнішнім та внутрішнім блоками.

Чому купувати кондиціонер вигідно взимку


Купити кондиціонер з монтажем у ЛьвовіЯкщо хочете отримати максимальну економію, найвигідніше купувати кондиціонер саме взимку. Причини очевидні: зазвичай влітку починається сезон підвищеного попиту на кліматичну техніку. У зимові ж місяці продавці стикаються зі зниженням продажів, тому й пропонують вигідні ціни на купівлю та встановлення. Якщо звертаєтесь до компанії Тепло-Холод у Львові, отримуєте широкий спектр послуг:
  • кондиціонери від найвідоміших брендів;
  • професійне встановлення з гарантією;
  • обслуговування, чищення;
  • ремонт та модернізація.

Компанія працює напряму з виробниками, тому ціни тут максимально доступні. Отримати додаткову інформацію та професійні консультації зможете на сайті компанії за посиланням https://teplo-holod.co.ua/.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Вентиляция и кондиционирование / Фото 16:09 Понеділок 0 1 537 Пять причин установить вытяжной вентилятор в новой квартире Постоянный приток свежего воздуха в квартиру очень важен для обеспечения комфортных условий проживания. Но в случае с новыми жилыми комплексами эконом-класса окна нередко выходят на оживлённые дорожные магистрали, а поблизости расположены различные промышленные предприятия, загрязняющие воздух. По этой причине регулярного проветривания с открытыми окнами будет недостаточно. Да и толстый слой пыли на новой мебели и штукатурке вряд ли доставит удовольствие хозяевам жилья. Именно поэтому ещё перед вселением необходимо позаботиться о современной системе фильтрации воздуха.