» » » » У Кременчуці триває робота з відновлення трубчастих колодязів
10:11 Понеділок 0 2 384
10:11, Понеділок, 18 липня 2022

У Кременчуці триває робота з відновлення трубчастих колодязів

Наразі 156 багатоповерхових будинків обладнані колонками, з яких жителі можуть безкоштовно брати технічну воду. Але, нажаль, поки вони не всі у справному стані, повідомляє прес-служба Кременчуцької міськради.
За дорученням міського голови Віталія Малецького КП «Кременчукводоканал"і розпочало ремонтні роботи на колодязних мережах. За інформацією директора комунального підприємства Романа Михєєва, зараз більше 130 трубчастих колодязів у робочому стані.

Вода з колонок проходить обов’язкову лабораторну перевірку. Крайні результати говорять про те, що вода є технічною, використовувати її можна у побуті, але вона не є питною.

Далі КП «Кременчукводоканал» займатиметься відновленням інших колонок, які розташовані в різних мікрорайонах міста. Також розглядається перспектива встановлення додаткових джерел альтернативного водопостачання міста, де не можливо встановити колодязі ручного типу. Є пропозиція встановити колонки на електричних насосах. Це питання перебуває в роботі.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Водоснабжение 12:04 Вівторок 0 603 До уваги споживачів Правобережної частини міста! 29 лютого 2024 року КП «Кременчукводоканал» планує провести заміну запірно-регулюючої арматури на водопровідній мережі на вулиці Набережна Лейтенанта Дніпрова. У зв’язку з цим у споживачів тимчасово буде припинено централізоване водопостачання.