» » » » Як привітати з річницею весілля: дотепні віршовані вітання та прозою
15:08 Субота 0 4 882
15:08, Субота, 30 травня 2020
Свадьба 4 882 0

Як привітати з річницею весілля: дотепні віршовані вітання та прозою

Час спливає дуже швидко. Здається, що лише вчора готувалися до найвеличнішої події у житті — весілля. Аж ось вже минуло декілька років або десятиліть з моменту, коли молодята ставали на рушничок щастя. Кожна річниця весілля має власну назву. І в цей день усі родичі, друзі, сини з доньками вітають подружню пару дотепними віршами та рядками прозою. Звісно, свято не обходиться без подарунків. Як же привітати Ваших друзів або батьків з річницею весілля?

Назви річниць весілля по роках


Як свідчить статистика, багато сімейних пар розлучаються саме у перші роки шлюбу. Тому й перші річниці мають особливе значення. На українському порталі КраїнаУ Ви знайдете за посиланням усі назви річниць весілля з привітаннями.

Річниці весілля по роках

Так, у перші п'ять років шлюбу молодята святкуватимуть:
  • Ситцеве;
  • Паперове;
  • Шкіряне;
  • Лляне;
  • Дерев'яне весілля.

Як бачимо, усі ці назви пов'язано з матеріалами різного ступеню твердості та міцності, які поступово зростають. Це тонкий натяк на те, що лише з роками шлюб стає сильнішим. Уже від шостої річниці починаються назви, пов'язані з металами: чавун, мідь, жерсть, олово, сталь тощо. Хоча 9-у річницю кличуть ромашковим або фаянсовим весіллям. Символізм полягає у тому, що подружнє життя наближається до десятиріччя, дуже важливої дати, що засвідчує сталість та сформованість подружніх стосунків. Як відомо, саме цей рубіж для багатьох є критичним.

Якщо ж аналізуватимемо назви далі, то помітимо багато напівдорогоцінних й дорогоцінних каменів та металів: агат, кришталь, топаз, нефрит, бронза. Згадуються також квіти й рослини: троянди (17), червоне дерево, корали. Найважливішими ж ювілеями є:
  • 25 — срібне весілля;
  • 30 — перлове;
  • 40 — рубінове;
  • 50 — золоте.

За посиланням вище на порталі КраїнаУ Ви дізнаєтесь, що деяким парам пощастило навіть відсвяткувати благодатне, коронне, гранітне й платинове весілля (100-річчя).

Річниці весілля з назвами та привітаннями

Як вітати ювілярів з річницею весілля


Якщо Вас запросили на свято, приходити з пустими руками на таку важливу подію — це моветон. А ще треба підготувати поздоровлення. Звісно, сьогодні в інтернеті можна знайти величезну кількість віршиків та текстів прозою. Можна також застосувати власні письменницькі здібності, аби порадувати молодят віршованими рядками, що дійсно схвилюють та змусять згадати усе найкраще прожите разом. Яким має бути ідеальне привітання:
  • дотепним;
  • цікавим;
  • не банальним;
  • таким, що підбадьорює;
  • містити якусь завуальовану пораду.

Також треба нагадати, наскільки для Вас важливі стосунки з людьми, що святкують річницю. У привітанні містяться й побажання щастя, здоров'я, достатку, радості від дітей та онуків. Винуватці свята обов'язково оцінять Ваші привітання.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Свадьба 12:06 П’ятниця 0 818 У відділах ДРАЦС Полтавщини можна подати заяву на одруження без паперового паспорта У відділах ДРАЦС регіону можна подати заяву на одруження без паперового паспорта, а з цифровим у смартфоні. Про це повідомив Ігор Панченко, заступник начальника Полтавської ОВА.