» » » Комплексна перевірка знань з англійської мови: пройти онлайн тест
15:17 Субота 1 4 941
15:17, Субота, 24 липня 2021

Комплексна перевірка знань з англійської мови: пройти онлайн тест

Знання іноземних мов дуже важливе для сучасної людини. Більшість з нас вивчали англійську мову у школі. Але коли у реальному житті доводиться стикатися з перекладом тексту або сприйняттям мови на слух, дехто намагається скористатися допомогою онлайн-перекладачів, або витрачає гроші на послуги професійного перекладача. Англійська мова оточує нас скрізь, особливо зараз, коли інтернет стирає межі між країнами. Вільне володіння нею обов'язково знадобиться, особливо якщо Ваша компанія співпрацює з замовниками з Європи чи США. Перевірити рівень володіння нею можна в онлайн-режимі.

EnglishDom: тест на знання англійської онлайн


Безкоштовний комплексний тест на визначення рівня англійської мови

Якщо раніше для оцінювання рівнів володіння іноземними мовами треба було шукати професійного викладача, сьогодні для цього достатньо мати доступ до мережі. На сайті школи EnglishDom будь-хто має змогу безкоштовно пройти тести з англійської мови, які демонструють максимально точний результат. Тест дасть змогу перевірити основні навички:
  • словниковий запас;
  • знання граматики;
  • вміння читати та розуміти прочитане;
  • сприйняття іноземних слів на слух.

У тесті усього 25 запитань, що згруповано від найпростіших до найважчих. Немає часових обмежень на роздуми. Але бажано самостійно обирати правильний варіант, а не шукати його через Google. Пройшовши тест, Ви одразу ж побачите власний рівень: початківець, середній, вищий, просунутий. Якщо ж Ваш рівень Вас не задовольняє, можна записатися на курси англійської по Skype. Є також на сайті школи онлайн тренажери для пригадування граматики, лексики, правил застосування артиклів та інших службових слів. Переваги навчання саме тут полягають у тому, що зайняття проходять в онлайн-режимі, у зручний для студентів час.

Вивчати англійську зі смартфона: додатки від EnglishDom


Онлайн тест з англійської мовиСтрімке розповсюдження мобільних технологій допомагає не лише підтримувати постійний зв'язок з рідними чи колегами. Через смартфон Ви зможете пройти безкоштовний онлайн-тест з англійської, а також завантажити додаток від EnglishDom для вивчення мови у будь-який зручний час. Користуватися застосунком дуже просто і цікаво:
  • різні теми — знайомство, робота, спорт, хатні справи;
  • можливість порівнювати результати з іншими студентами;
  • встановлення оптимального розкладу занять;
  • спілкування з викладачем;
  • вчитель перевіряє виконані завдання та вказує на помилки.

Також є можливість подарувати сертифікати друзям, аби вони вивчали мову разом з Вами. У школі використовуються сучасні технології та методики навчання, завдяки котрим студенти швидко підвищують власний рівень та запам'ятовують великі обсяги лексики.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    1 комментар
    1. stas7777888
      stas7777888 з Беларусь
Minsk
      20 лютого 2022 13:30 #553451
      -1
      на самом деле в сети можно встретить массу курсов в том числе с языковыми тестами, упражнениями на повторение, и прочего, но вот какой может точно определить ваш текущий уровень владения ответить все таки очень сложно....Во время моей учебы на курсе мы в конце каждого триместра сдавали тест не только на письмо и усвоение определенных правил, но также на восприятие на слух и диалог на английском, что в свою очередь помогло мне добиться определенных результатов))
    Образование 10:37 Четвер 0 773 КрНУ має найвищий результат серед університетів Полтавського регіону у рейтингу ефективності участі ЗВО України Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» визначив рейтинг ефективності участі закладів вищої освіти (ЗВО) України у головних конкурсах наукових проєктів (міжнародних і вітчизняних) у 2023 році.