» » » Як швидко опанувати англійську мову: методика Helen Doron
13:00 Середа 0 3 834
13:00, Середа, 20 жовтня 2021

Як швидко опанувати англійську мову: методика Helen Doron

Про важливість вивчення англійської написано тисячі статей. Саме англійська мова на цю мить є міжнародною Lingua Franca. Знаючи її, людина навіть у найвіддаленішому куточку світу знайде співрозмовників. Якщо ж говорити про поширення інтернет-технологій, майже 90 відсотків усієї інформації написано англійською: новини від провідних світових агенцій, наукові та дослідницькі матеріали, інструкції до техніки тощо. Важлива англійська і в бізнесі: навіщо витрачати час на вивчення, наприклад, японської, китайської чи німецької, якщо завжди можна порозумітися з іноземними партнерами, володіючи англійською.

Методика Хелен Дорон в Україні: ефективні заняття з дітьми


Англійська для підлітків, рівні А2-В2, унікальна методика Хелен Дорон

Будь-які батьки бажають, щоб їхні діти досягли успіху у житті. Вільне володіння англійською стане додатковим плюсом для впевненого просування кар'єрними драбинами. Починати вивчення англійської варто з наймолодшого віку. За посиланням https://helendoron.ua/teens/ знайдете основні переваги методики Хелен Дорон, котра на разі використовується у багатьох країнах світу. На чому базується цей метод викладання:
  • викладачі розмовляють з дітьми зрозумілою їм мовою — на заняттях обговорюють актуальні теми для тієї чи іншої вікової групи;
  • з найпершого уроку усе спілкування в аудиторіях проводиться англійською, досягнути розуміння допомагають також жести та міміка;
  • фонове прослуховування — 20-30 хвилин на добу цілком достатньо для прослуховування та запам'ятовування вивченого раніше матеріалу;
  • малі групи не більш ніж із восьми учнів, вчитель зможе приділити достатньо уваги усім;
  • мотивація та ігри — діти мають зрозуміти, чому їм слід вивчати саме англійську, а, наприклад, не витрачати час на футбол з друзями.

Можна перелічити й інші моменти, завдяки котрим методика Helen Doron стала такою популярною у цілому світі. Наприклад, англійську викладають з дитинства, а діти опановують її приблизно на одному рівні зі своїми рідними мовами.

Helen Doron English в Україні: центри з вивчення


Англійська для дітей та за методикою Хелен Дорон

На цю мить в Києві та в цілому по Україні відкрито десятки центрів з вивчення, де використовують саме цей метод. Він підійде дітям та підліткам у віці від трьох місяців до 19 років. Що учні роблять на заняттях:
  • спілкуються;
  • слухають неадаптовані тексти — сучасні пісні, уривки з улюблених мультфільмів;
  • читають статті з глобальної мережі;
  • проявляють власні здібності, наприклад, складають та співають пісні англійською;
  • виконують різноманітні вправи, грають.

Таким чином, іноземна мова значно легше та скоріше засвоюється. А це, своєю чергою, позитивно впливає й на навчання в школі, дітям легше даються й інші предмети.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Образование 17:40 Середа 0 959 Студенти Кременчука продовжать отримувати стипендії Кременчуцької міської ради Виконком Кременчуцької міської ради 13 лютого 2024 року прийняв рішення «Про призначення стипендій Кременчуцької міської ради учнівській та студентській молоді навчальних закладів м. Кременчука». Про це повідомляє пресслужба Кременчуцької міськради.