» » » Чому саме Польща є гарним варіантом отримання європейської освіти
15:16 Середа 0 2 490
15:16, Середа, 15 листопада 2023

Чому саме Польща є гарним варіантом отримання європейської освіти

Польща є привабливою країною для отримання вищої освіти не лише тому, що входить до Євросоюзу, але й завдяки близькому розташуванню до України. Українська та польська мови є дуже схожими між собою, тому абітурієнтам з України отримати освіту у цій державі досить легко у порівнянні з навчальними закладами у інших європейських країнах. Саме тому, на сайті https://slavic-center.com.ua/uk/ для всіх хто вивчає можливість навчання в Польщі, щоб здобути європейську освіту, потрапити до міжнародного середовища та побудувати успішну кар’єру за кордоном, можна знайти багато корисної інформації.
Навчання в Польщі для українців

 

Умови вступу до польських вишів

 

Для отримання освіти абітурієнтам необхідно виконати наступні вимоги:

 

  • Обов’язково засвідчити перший ступінь знань місцевої мови. Для цього до обраного Вами навчального закладу необхідно надати підтверджувальний документ зі знання польської.
  • При проходженні вступних іспитів важливо отримати високі результати. Це є обов’язковим правилом при вступі на творчі чи медичні спеціальності або до державного вишу на безкоштовну форму навчання. При поданні документів до приватного вишу на будь-яку спеціальність, окрім медичної та творчої, проходити іспити для вступу не потрібно.
  • У деяких польських державних вишах необхідно надати український сертифікат із зовнішнього незалежного оцінювання, а інші можуть попросити надати оцінки зі свідоцтва про закінчення школи. При вступі до приватних вишів Польщі результати іспитів не потрібно складати.
  • Важливо мати в атестаті середній бал 8 при вступі на бакалаврат та 4 для вступу на магістратуру. Це є важливою складовою при бажанні навчатися у виші державної форми, у приватних бал не рахується.

 

Для вступу до ВНЗ надати необхідні документи повинен особисто майбутній студент або представник компанії-посередника. До польських університетів можуть вступати люди будь-якого віку. Варто зазначити, що в університетах Польщі нема вікових обмежень для отримання другої вищої освіти, тому вступити у навчальний заклад може як підліток, так і доросла людина.

 

Вища та середня освіта в Польщі для українців

 

Допомога в отриманні освіти від Slavic Languages Center

 

Якщо Ви бажаєте, щоб Ваша дитина змогла здобути європейську освіту у Польщі, Вам у цьому професійно допоможе Slavic Languages Center. У центрі Ви зможете вивчити польську мову для вступу до вишу. Фахівці допоможуть обрати найкращий університет, ліцей, технікум та допоможуть вступити до обраного закладу освіти.

 

Slavic Languages Center є надійним помічником для тих, хто мріє здобути другу вищу освіту. На сайті центру можна записатися на безкоштовну консультацію онлайн.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Образование 11:44 Неділя 0 694 Цьогоріч вступники на творчі спеціальності обов’язково складатимуть НМТ та творчий конкурс Вступ до ЗВО потребує підтвердження знань, здобутих у закладах середньої освіти, тому складання НМТ, зокрема й для творчих спеціальностей, є обов’язковим. Таку вимогу послідовно відстоює МОН у межах політики держави з посилення якості вищої освіти.