» » » Фіточаї: у чому їх користь при лікуванні різних хвороб
22:39 Вівторок 0 4 085
22:39, Вівторок, 15 січня 2019

Фіточаї: у чому їх користь при лікуванні різних хвороб

Офіційна медицина скептично ставиться до лікування із застосуванням народних методів. Але важко сперечатися з тим фактом, що у травах, фруктах та овочах міститься велика кількість корисних для людського організму речовин. Більш того, лікарська практика доводить, якщо пацієнт поєднує лікування у звичайній клініці, при цьому приймає препарати на основі цілющих трав, він набагато скоріше одужує та повертається до нормального життя.

Фіточаї: де і як обирати


Клініка народної і нетрадиційної медицини сестер Похмурських

Одним із засобів, за допомогою якого можна підтримувати імунітет в нормі, є фіточаї. Споживаючи їх щоденно, Ви зможете впоратися з різними проблемами, пов'язаними зі станом Вашого здоров'я. Так, клініка народної і нетрадиційної медицини сестер Похмурських у Львові пропонує увазі покупців великий асортимент чаїв:
  • при печії у шлунку;
  • від зайвої ваги;
  • при жовчнокам'яній хворобі;
  • глистогінні;
  • для очищення нирок і кишківника тощо.

Якщо засоби офіційної медицини не дають бажаного результату, можна відвідати сертифікованого лікаря у клініці сестер Похмурських. Тут детально вивчать Ваш стан і запропонують ефективні методики лікування на основі масажу, акупунктури, укусів бджіл. Досвідчені лікарі випишуть різноманітні види ліків для покращення здоров'я. Також в інтернет-магазині клініки Ви зможете придбати фіточай на базі цілющих трав.

Механізм дії фіточаю


Придбати фіточай з цілющих трав

Головна перевага полягає у тому, що в більшості своїй трави та природні речовини позбавлені побічних ефектів. Тому чаї можна розглядати не лише як ліки, а і як корисну харчову добавку до щоденного раціону харчування. Також при виборі радимо уважно прочитати інструкцію, оскільки ті чи інші речовини, що входять до складу лікувальної сировини, можуть мати певні протипоказання.

Якщо Ваша хвороба не досягла хронічної стадії, то постійно пити один вид фіточаю не можна, тому що це призводить до поступового отруєння організму. Якими б корисними не були складники, вони мають здатність накопичуватися в організмі й згодом завдавати йому відчутної шкоди.

Ефект від фіточаю завжди лише тимчасовий. Якщо спеціаліст бачить позитивні зміни, він може порекомендувати продовження курсу лікування, але вже з урахуванням зменшеної норми дієвої речовини. Якщо ж Ви займаєтеся самолікуванням, або постійно п'єте один сорт фіточаю, то треба уважно прислухатися до знаків, які подає організм. Відчуття найменшого дискомфорту й болю свідчить про необхідність припинення лікувального курсу.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----