» » » Нетримання сечі: як розв'язати проблему
13:34 П’ятниця 0 1 050
13:34, П’ятниця, 26 квітня 2024

Нетримання сечі: як розв'язати проблему

Нетримання — досить поширена проблема. Для її вирішення можна застосовувати різні методи, однак найкращі результати досягаються при комплексному підході. Залежно від причин виникнення нетримання, пацієнту варто переглянути свій спосіб життя, харчування, режим гідратації, застосувати спеціальні вправи, вжити терапевтичні заходи. На цьому шляху важливо, щоб пацієнт почував себе комфортно, не страждав від страху виникнення неприємних ситуацій. Підтримати психологічний комфорт можна, використовуючи урологічні прокладки, які допоможуть в делікатних ситуаціях та дозволять не обмежувати себе в повсякденному житті.

Які причини виникнення патології

 

Щоб зрозуміти, чому виникає нетримання, бажано хоча б в загальних рисах розуміти, як працює сечовидільна система людини. Виробляючись у нирках, сеча по сечоводах надходить у міхур. Там вона накопичується й потім виходить через уретру назовні.

 

Урологічні прокладки

У нормальному стані вихід із сечового міхура надійно перекритий круговим м'язом, який оточує уретру, а всі органи сечовидільної системи підтримуються м'язами тазу. Ці м'язи з різних причин можуть ослабнути. Тоді навіть невеликого збільшення тиску в сечовому міхурі буває достатньо, щоб сеча проникла в уретру. Нетримання може виникнути внаслідок:

 

  • вікових змін в організмі;
  • тяжких фізичних навантажень;
  • ожиріння;
  • неврологічних травм;
  • спадкового фактора.

 

Нерідко проблеми з нетриманням виникають після пологів, коли відбувається розтягнення або розрив м’язів. В окрему категорію виділяються випадки функціонального нетримання у пацієнтів з обмеженими можливостями.

 

Як діагностувати синдром

 

Дана патологія не має фази, коли вона протікає безсимптомно. Це означає, що боротьба із проблемою починається із самодіагностики. Тож якщо випадки нетримання трапляються періодично, необхідно звернутись до лікаря. Він проведе низку досліджень, які допоможуть визначити причини проблеми, та складе придатну для конкретного пацієнта та ситуації схему терапії.

 

Які види терапії застосовуються при нетриманні

 

Терапія зазвичай починається з найконсервативніших методів — спеціальних вправ, зміни способу життя, зниження ваги. Якщо виявлено інфекційні захворювання сечовивідної системи, призначаються антибактеріальні, протизапальні препарати. Якщо ж захворювання прогресує й консервативні методи не дають результату, лікарі замислюються про застосування хірургічного втручання.

 

Чому варто використовувати урологічні прокладки

 

З'ясувавши причини захворювання та розпочавши терапію, не менш важливо зберегти звичну для людини якість життя. Проблема не повинна стати на заваді виконанню службових обов'язків, спілкуванню, заняттям спортом, хобі. З цією метою розроблено урологічні прокладки. Завдяки спеціальному наповнювачу вони здатні швидко затримати значну кількість рідини та надійно утримати її всередині.

 

Урологічні прокладки виробляються з урахуванням фізіологічних властивостей сечі. Оскільки обсяг сечі може досягати 500-700 мл, вони мають покращений поглинальний шар абсорбувального матеріалу. Він може утримувати об'єм рідини, що в рази перевищує власний.

 

Купити урологічні прокладки при нетриманні сечі

 

Крім того, сеча залишається всередині прокладки й не стикається зі шкірою. Це особливо важливо, оскільки волога шкіра найбільш уразлива до подразнень чи поширення інфекцій. Це чудове рішення, яке допоможе зменшити незручності, що виникають через патологію. Придбати урологічні прокладки можна в інтернет-магазині «Сухо», де представлено великий вибір гігієнічних засобів різної поглинальної здатності для чоловіків та жінок.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Здоровье 12:37 Субота 0 2 254 Наступного тижня у парку «Миру» проводитимуть санітарні заходи зі знищення кліщів До уваги відвідувачів парку Миру! 9-11 квітня Об’єднаний дезінфекційний центр у парку «Миру» буде проводити санітарні заходи зі знищення кліщів. Про це повідомляє пресслужба Кременчуцької міськради.