» » » Відбулося вісімнадцяте пленарне засідання позачергової 16-ї сесії Кременчуцької міської ради
10:29 Понеділок 0 1 196
10:29, Понеділок, 18 липня 2022
Власть 1 196 0

Відбулося вісімнадцяте пленарне засідання позачергової 16-ї сесії Кременчуцької міської ради

15 липня 2022 року відбулося вісімнадцяте пленарне засідання позачергової шістнадцятої сесії Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області. Про це повідомляє прес-служба Кременчуцької міськради.
На засіданні прийнято рішення «Про звернення депутатів Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області до Полтавської обласної військової адміністрації про розгляд можливості встановлення терміну дії комендантської години з 23:00 до 05:00 на території Кременчуцької територіальної громади».

Депутати затвердили і ряд рішень виконавчого комітету, що стосуються бюджетних та фінансових питань, важливих для забезпечення нормальної життєдіяльності міста.

Ухвалили також рішення про безоплатну передачу майна, яке належить до комунальної власності Кременчуцької міської територіальної громади, військовим частинам та правоохоронним органам, зокрема:

  • «Про безоплатну передачу майна, яке належить до комунальної власності Кременчуцької міської територіальної громади, у державну власність військовій частині А1546»;
  • «Про безоплатну передачу майна, яке належить до комунальної власності Кременчуцької міської територіальної громади, у державну власність військовій частині А3059»;
  • «Про безоплатну передачу майна, яке належить до комунальної власності Кременчуцької міської територіальної громади, у державну власність військовій частині А7311»;
  • «Про безоплатну передачу майна, яке належить до комунальної власності Кременчуцької міської територіальної громади, у державну власність 5 управлінню (Міжвідомчий центр спеціальної підготовки) Центру спеціальних операцій боротьби з тероризмом, захисту учасників кримінального судочинства та працівників правоохоронних органів Служби безпеки України»;
  • «Про безоплатну передачу майна, яке належить до комунальної власності Кременчуцької міської територіальної громади, у державну власність батальйону патрульної поліції в місті Кременчук управління патрульної поліції в Полтавської області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України».

Розглянули і погодили рішення «Про включення квартир до числа службових жилих приміщень та закріплення їх за військовою частиною А1546».

На пленарному засіданні сесії прийнято ряд рішень, що стосуються питань землекористування, зокрема:

  • «Про внесення змін до рішень органів місцевого самоврядування»;
  • «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки»;
  • «Про розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки»;
  • «Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для продажу із земель комунальної власності»;
  • «Про надання, вилучення та оформлення земельних ділянок в оренду»;
  • «Про укладення договорів оренди землі на новий строк»;
  • «Про надання згоди на встановлення земельного сервітуту»;
  • «Про зміну цільового призначення земельних ділянок»;
  • «Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки у формі електронного аукціону»;
  • «Про надання земельної ділянки в постійне користування».

Ухвалили депутати і рішення «Про звернення депутатів Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області до Генеральної прокуратури України, Державного бюро розслідувань, Міністерства внутрішніх справ України щодо притягнення до відповідальності за протиправну поведінку та зловживання службовими обов’язками».
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Власть 10:02 П’ятниця 0 720 Соціальна підтримка вразливих категорій населення Одним з видів такої підтримки є соціальні виплати для законодавчо визначених категорій населення, що гарантуються державою, незважаючи на повномасштабну війну, яка триває в країні третій рік. На Полтавщині дана тематика не носить масовий проблемний характер і частка цих питань в загальному масиві звернень становить лише 5%.