» » » Звіт по Кременчуку за 17 липня, 144-й день війни
10:53 Понеділок 0 1 803
10:53, Понеділок, 18 липня 2022
Власть 1 803 0

Звіт по Кременчуку за 17 липня, 144-й день війни

Протягом минулої доби до Центру тимчасового розміщення «Кременчук» звернулося дві особи, усі були розселені. Всього з початку війни до Центру звернулися 14 302 особи. Від початку війни кременчужанами надано 1 284 приватні житла для безоплатного розміщення 3 962 внутрішньо переміщених осіб.
У Кременчуці в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб за місцем проживання зареєстровано 25 708 осіб. Станом на ранок 18 липня внутрішньо переміщеним особам видано 37 167 продуктових наборів. Для отримання допомоги звертайтеся на гарячу лінію «Гуманітарний Кременчук» по телефону 0800-33-22-21.

За весь час на гарячу лінію звернулося 37 404 осіб, за попередню добу — 173 особи.

Для потреб внутрішньо переміщених осіб Центру тимчасового розміщення «Кременчук» (вул. Єднання України, буд. № 7) наразі необхідні:

  • матраси, ковдри, подушки, постільна білизна;
  • продукти харчування;
  • підгузки дитячі;
  • засоби гігієни та мийні засоби;
  • посуд (сковорідки, каструлі, чайники, інше);
  • літній одяг та взуття.

Вчора в Кременчуці народилося двоє немовлят.

Минулої доби чотири постраждалі від війни цивільні особи прибули в заклади охорони здоров’я міста. Всього у медичних закладах Кременчука перебувають на лікуванні 23 цивільні особи, які постраждали від війни (4 на лікуванні в денному стаціонарі та 19 — на стаціонарі з цілодобовим перебуванням). На стаціонарному лікуванні продовжують лікуватися троє постраждалих від ракетного удару по ТЦ «Амстор».


Комунальні підприємства працюють в звичному режимі, забезпечуючи безперебійну роботу міської інфраструктури. Зранку на маршрути Кременчука виїхали 42 тролейбуси, 7 комунальних автобусів та 112 автобусів приватних перевізників.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Власть 10:02 П’ятниця 0 720 Соціальна підтримка вразливих категорій населення Одним з видів такої підтримки є соціальні виплати для законодавчо визначених категорій населення, що гарантуються державою, незважаючи на повномасштабну війну, яка триває в країні третій рік. На Полтавщині дана тематика не носить масовий проблемний характер і частка цих питань в загальному масиві звернень становить лише 5%.