» » » Виплата матеріальної допомоги сім’ям загиблих та постраждалим внаслідок ракетного удару по ТЦ «Амстор»
09:42 Неділя 0 1 868
09:42, Неділя, 24 липня 2022

Виплата матеріальної допомоги сім’ям загиблих та постраждалим внаслідок ракетного удару по ТЦ «Амстор»

За інформацією директора Департаменту соціального захисту населення Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області Марини Доценко, Кременчуцькою міською владою було прийнято рішення 28 червня 2022 року щодо виплати матеріальної допомоги сім’ям загиблих та постраждалим внаслідок ракетного удару по ТЦ «Амстор» 27 червня 2022 року в таких розмірах:
  • членам сімей загиблих — 50 000 грн.;
  • постраждалим, які перебувають на стаціонарному лікуванні — 25 000 грн.;
  • постраждалим, які перебувають на амбулаторному лікуванні — 10 000 грн.

Вже 4 липня 2022 року було прийнято рішення про збільшення розміру матеріальної допомоги для сімей загиблих внаслідок ракетного удару до 100 000 грн.

На сьогоднішній день внаслідок ракетного удару по ТЦ «Амстор» у місті налічується 21 загиблий, 29 осіб, які перебували на стаціонарному лікуванні та 89 осіб, які перебували на амбулаторному лікуванні.

На засіданні комісії по вирішенню питань про надання матеріальної допомоги мешканцям Кременчуцької міської територіальної громади, які опинились в складних життєвих обставинах, 7 липня 2022 року було розглянуто перші пакети документів від сімей загиблих та осіб, які перебували на стаціонарному лікуванні. У результаті розгляду було прийнято рішення про виділення матеріальної допомоги на загальну суму — 2 475 000 грн., в тому числі:

  • 1 725 000 грн. для 20 членів сімей загиблих (за 18 загиблих осіб);
  • 725 000 грн. для 29 осіб, які перебували на стаціонарному лікуванні.

На виконання розпорядження міського голови від 13.07.2022 р. № 182 «Про надання матеріальної допомоги» платіжні документи на виплату були надані до ограну Державного казначейства 13.07.2022 р.

На сьогоднішній день платежі не проведені у зв’язку з відсутністю підкріплення асигнувань Державним казначейством України у м. Київ.

Щодо осіб, які перебували на амбулаторному лікуванні, наразі триває збір інформації та документів для подальшого розгляду на комісії по вирішенню питань про надання матеріальної допомоги.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Общество 10:50 П’ятниця 0 1 245 Кременчук попрощався із захисником України Олександром Василенком 22 лютого відбулося прощання із 45-річним захисником України Василенком Олександром Володимировичем. У військового залишилися батьки, дружина та двоє дітей. Про це повідомляє пресслужба Кременчуцької міськради.