» » » » Що треба знати про Чемпіонат світу з футболу 2022?
12:57 Вівторок 0 3 122
12:57, Вівторок, 8 лютого 2022
Футбол 3 122 0

Що треба знати про Чемпіонат світу з футболу 2022?

Для мільйонів фанатів найочікуванішою подією є Чемпіонат світу з футболу. На жаль, збірній України не пощастило потрапити на ЧМ 2022, що проходитиме у Катарі. Але цей чемпіонат є дійсно особливими з декількох причин. По-перше, він буде проходить не на початку літа як зазвичай. Ігри відбуватимуться у листопаді та грудні 2022 року. Можливо, це обумовлено кліматичними умовами. Другий цікавий момент полягає у тому, що це перший турнір такого масштабу, що проходить у країні Близького Сходу. Як відомо з попередніх першостей, вони відбувалися в основному в країнах Європи, Північної та Південної Америки, у ПАР.

ЧМ у Катарі: особливості


У пресі можна знайти багато інформації про обрання місця проведення чемпіонату. Те, що господарем стане саме Катар, стало відомо ще у 2010 році. Багато критиків виступали проти такого рішення, адже у цій країні на той момент не було необхідної інфраструктури. Та й сам факт, що влітку повітря прогрівається до 50 градусів, відштовхував від такого рішення. Втім, місце було обране остаточно. Довідатися більше про Чемпіонат світу з футболу у Катарі можна на сайті інтернет-журналу цікавих новин «Цікавості». Так, за наведеним посиланням можна отримати наступну інформацію:
  • які команди з Європи не змогли потрапити на змагання — серед них не лише Україна, але й такі сильні гравці, як Італія, Португалія, Польща, Туреччина, Швеція тощо;
  • як проходило жеребкування;
  • як відбуватиметься Чемпіонат;
  • які додаткові трофеї чекають на учасників та переможців.

Чемпіонат світу з футболу 2022

Якщо поглянути на перелік команд, котрим вдалося потрапити на Мундіаль, можна прогнозувати, що на нас очікують видовищні матчі: Іспанія, Франція, Англія, Бразилія, Аргентина, Іран, Південна Корея тощо. Кожна з цих країн у свій час ставала переможцем, або, принаймні, здобувала призові місця. Наприклад, корейська збірна у 2002 році посіла четверте місце на ЧМ, господарями котрого були саме Південна Корея та Японія. Це була справжня сенсація, адже команди з Азії традиційно рідко виходили за межі групового турніру.

Читати новини про ЧМ 2022 у Катарі


Якщо Ви стежите за новинами футболу, таку важливу подію будуть висвітлювати тисячі сайтів України та світу. Звісно, великий процент телеглядачів буде мати бажання зробити ставки, аби виграти реальні кошти. Щоб прогноз виявився правильним, рекомендуємо уважніше аналізувати ситуацію та мотивацію гравців. Під час першостей такого плану кожен учасник намагається продемонструвати найкращі результати та принести своїй команді виграшні гольові моменти.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----