» » » Створення сайтів Луцьк — типи веб-сайтів
12:43 Середа 0 3 103
12:43, Середа, 5 жовтня 2016

Створення сайтів Луцьк — типи веб-сайтів

Сьогодні важко знайти пристойні фірми в інтернеті без наявності веб-сайту — візитки. Створенн сайтів Луцьк для компанії — початок спілкування з клієнтами онлайн. Для цього виділяють основні типи веб-сайтів в Луцьку в корпоративному секторі інтернету.

Сьогодні я розповім про типи сайтів. Їх теж можна класифікувати. Починаючи від контенту, функціональності і закінчуючи цільовою аудиторією. Тобто, щоб зрозуміти який сайт нам потрібен, спочатку треба ознайомитися з типами сайтів. Хоча саму класифікацію можна сміливо назвати відносною.



Отже:


  1. Сайти-візитки. Це невеликий сайт з описом компанії, її товарів та з контактними даними. Також до цього нього належить і візитка 1 товару. Але для цього, даний продукт повинен бути в чомусь унікальним.
  2. Корпоративні. Такий вид сайту являє набагато більше інфи про цю компанію: Може містити ще й новини, акції, каталог товарів. Деякі можуть містити системи, які полегшують взаємодію з партнерами. Мається на увазі обмін документів, переговори і т.д. У ділові сайти можна внести і промо-сайти. Все зрозумілоз назви. Таке створення сайтів луцьк створюється з метою просування послуги, бренду або товарів в Інтернеті та спілкування з юзерами та користувачами в режимі online.
  3. Інтернет-магазини. Дозволяє замовити, порівняти деякий товар або послугу з переліку, містить форми оформлення замовлення, а також дозволяє відстежувати замовлення.
    Такі магазини мають багато плюсів, з яких найпомітніші — дозволяють економити витрати на складі і доступні для покупців з будь-якого куточку земної кулі.
  4. Портали. Це величезні тематичні сайті з різними послугами і службами. Вони містять чати, пошту, форуми, огляди, новини, ігри і тому подібне.
  5. Соціальні сервіси. Дані цих сервісів, створюють відвідувачі.

Можна відокремити і інші, але це основні.



Створення сайтів Луцьк — типи веб-сайтівСтворення сайтів Луцьк — типи веб-сайтів

Спільне у всіх сайтах — загальні вимоги до інформації.


Будь-яка інформація на сайті повинна відповідати декільком вимогам:


  1. Вона має легко читатися. Кольорова гамма, оптимальний шрифт — основні критерії для цього.
  2. Інформація повинна бути актуальною і унікальною, інакше навіщо посетіелям те, що можна знайти на десятці інших сайтів.
  3. Акуратність.
  4. Приємний дизайн.

Відомо, що користувач складає певну думку про сайт в перші 20 секунд. На це рішення впливає і дизайн, і інтуїтивно-зрозуміла навігація, і зручна функціональність. Якщо Ваш сайт в Луцьку буде хоч чимось незрозумілим або неприємний користувачеві, він просто піде на інший сайт.



Вікторія Марванська, м. Луцьк

 
 
Технологии 18:07 Середа 0 1 244 Мобільний застосунок єППО: новий інструмент для боротьби з ворожими дронами та ракетами Кожен з нас має унікальну можливість внести свій вклад у безпеку нашої країни. Як? Завантажте та встановіть на свої мобільні пристрої додаток «єППО». Це не просто програма, це наш спільний щит і меч проти небезпек з неба.