» » » Актуальні проблеми Солом’янського району Києва, та шляхи їх вирішення
14:49 Субота 0 2 606
14:49, Субота, 11 серпня 2018

Актуальні проблеми Солом’янського району Києва, та шляхи їх вирішення

Мешканці Києва стикаються з багатьма проблемами у своєму повсякденному житті. Так, якщо взяти Солом’янську міську адміністрацію, то перелік звернень громадян буде дуже довгий: необлаштовані місця для вигулювання домашніх тварин, перебої з холодним та гарячим водопостачанням, відсутність робіт по відновленню басейного комплексу, до котрого колись могли потрапити усі охочі.
Є й ряд інших важливих питань, наприклад неконтрольована забудова парків та скверів. Усі ці проблеми накопичуються роками, а влада нічого не робить для їх якнайскорішого вирішення.

Допомога депутатів КМДА у вирішенні наболілих питань


Якщо переглянути книгу скарг та побажань Солом'янської адміністрації, ми побачимо, що громадяни негативно оцінюють діяльність даного органу. Згідно зі статистикою, приблизно 50 відсотків відвідувачів скаржаться, що на свої запитання вони отримують лише «суцільні відписки». Це свідчить про непрофесіоналізм влади і її представників.

Депутат Київської міської ради Микола Негрич, котрий є членом комісії з питань власності, висував на розгляд багато проектів, які здатні значно поліпшити життя пересічного громадянина. Наприклад, завдяки його намаганням вдалося розглянути та схвалити постанову, що накладає мораторій на відчуження територій. Це призвело до того, що черговий забудовник не зміг отримати дозвіл на будівництво елітної багатоповерхівки у районі Київського зоопарку. Також схвалення даного проекту позитивно відіб'ється на інфраструктурі міста, де залишиться достатньо вільного простору для відпочинку і розваг.

Микола Негрич

Приблизно така сама доля очікувала й на Київський іподром. На даний момент немає однозначного висновку щодо майбутнього цієї унікальної для України споруди. Але саме завдяки активній діяльності Миколи Негрича вдалося накласти заборону на проведення будівельних робіт по спорудженню нового торговельного центру в районі іподрому.

Завдання на найближчий час


Питання, що хвилює багатьох киян, — відсутність чіткого законодавства щодо збереження пам'яток історії. Страждають, перш за все, великі міста. Нові бетонні споруди спотворили вигляд Хрещатика й інших історичних місцевостей Києва.

Наразі небайдужі депутати усіх рівнів педалюють прийняття закону щодо збереження історичної забудови, аби й наші нащадки могли насолоджуватися виглядом й неповторною атмосферою у старовинних українських містах: Київ, Полтава, Харків, Львів.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    В Украине 09:47 Понеділок 0 715 Чи потрібно змінювати документи при перейменуванні вулиць чи населених пунктів? В останній час у багатьох містах змінюють назви вулиць, провулків, населених пунктів тощо. Це породжує питання щодо необхідності оновлення документів. Найчастіше виникає питання щодо зміни реєстрації місця проживання.