» » » Благодійний фонд Parimatch Foundation: завдання та програми розвитку
09:15 Четвер 0 4 999
09:15, Четвер, 30 вересня 2021

Благодійний фонд Parimatch Foundation: завдання та програми розвитку

Логотип букмекерської контори Паріматч добре відомий в Україні та інших країнах, на котрі поширюється сфера діяльності холдингу. Але компанія також займається благодійністю, створюючи дітям та дорослим оптимальні умови для занять спортом та самовдосконаленням. На разі благодійний фонд Parimatch Foundation реалізує велику кількість різноманітних комплексних програм як в Україні, так і за її межами. Партнерами компанії є відомі футбольні клуби, спортивні видання, урядовий сектор та неприбуткові організації.

Які завдання ставить благодійний фонд Паріматч


Діяльність фонду поширюється на Україну та інші країни. Яку ж місію виконує фонд? Зазначимо ключові завдання організації:
  • піклування про здоров'я та добробут дітей;
  • сприяння підвищенню здоров'я нації в цілому;
  • створення умов, за котрих кожна дитина матиме змогу розкрити власний потенціал;
  • згуртування приватного бізнесу та урядових організацій навколо проблем сучасного соціуму, що згодом обов'язково відіб'ється на здоров'ї та добробуті дітей.

Благодійний фонд Parimatch Foundation

Як бачимо з перелічених програмних пунктів, міжнародний благодійний фонд Parimatch Foundation ставить перед собою дійсно високі та благородні цілі. Завдяки ентузіастам та фахівцям, що працюють в організації, вже досягнуто значних успіхів у цих справах.

Які програми реалізує фонд Паріматч


Докладну інформацію про діяльність Parimatch Foundation Ви зможете знайти на офіційному сайті організації. Тут є повний перелік її програм, що реалізуються:
  • «Так, я можу» — підтримка дітей з інвалідністю, їх залучення до занять спортом;
  • «Спортивний наставник» — ще одна програма для дітей, завдяки котрій вони мають змогу розвивати власні фізичні здібності, розвивати впевненість та цілеспрямованість;
  • «НФК — Нова Фізична Культура» — для вчителів з фізкультури для розвинення їхніх викладацьких навичок, аби уроки були цікавими та корисними для молодого покоління;
  • Boost4Best — надання можливості молодим талантам повною мірою відкрити власні здібності та перспективи.

Parimatch Foundation: міжнародний благодійний фонд Паріматч в Україні

Завдяки діяльності благодійного фонду багато здібних дітей отримали шанс зайнятися професійними видами спорту та досягнути певних успіхів. Залучення людей з обмеженими можливостями також є великим плюсом діяльності благодійної організації Parimatch Foundation, котра розпочала свою діяльність у 2019 році. На цю мить провадиться масштабна робота, аби усі, хто потребує допомоги та підтримки, отримали доступ до якісних тренажерних залів та майданчиків. Компанія об'єднує бізнес, урядові та неурядові організації для створення сприятливих умов для розвитку майбутніх талановитих спортсменів.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    В Украине 09:47 Понеділок 0 712 Чи потрібно змінювати документи при перейменуванні вулиць чи населених пунктів? В останній час у багатьох містах змінюють назви вулиць, провулків, населених пунктів тощо. Це породжує питання щодо необхідності оновлення документів. Найчастіше виникає питання щодо зміни реєстрації місця проживання.