» » » Шкіряні туфлі чоловічі: переваги покупки в інтернет-магазині Intertop
13:54 Понеділок 0 1 610
13:54, Понеділок, 24 жовтня 2022

Шкіряні туфлі чоловічі: переваги покупки в інтернет-магазині Intertop

Сьогодні дуже популярний спортивний стиль одягу Casual. Це дійсно зручно і практично — кросівки, джинси, футболки, светри та худі. Але ніхто не скасовував дрес-коди. Погодьтеся, виглядатиме не дуже доречно, коли на перемовини з діловими партнерами людина приїде у потертих джинсах та кедах. Саме тому у гардеробі кожного чоловіка мають бути справжні шкіряні туфлі чоловічі під діловий костюм, котрі можна придбати в інтернет-магазині Intertop або у наземних салонах у Києві. Компанія є одним з провідних продавців взуття в Україні, а на сторінках її інтернет-магазину кожен знайде саме те, що шукає, за доступними цінами.

Обрати туфлі чоловічі онлайн: на що треба дивитися

 

Перше, на що звертаємо увагу, — колір та фасон. Класичним варіантом є чорні туфлі, що вдало поєднуються с будь-яким верхнім одягом. Інші популярні кольори для ділового стилю: коричневі, темно-сині, бордові. Для осінньої погоди це найкращий вибір. Влітку та протягом теплих місяців можна купувати туфлі білі, помаранчеві, червоні тощо.

 

Купити чоловічі туфлі в Києві

 

Якщо ж говорити про фасон, то виокремлюють чотири основні типи:

 

  • класичні;
  • ділові;
  • Casual, спортивні;
  • Fashion.

 

Після того як визначилися з забарвленням та стилістичним напрямком, можна дивитися на матеріал. Натуральна шкіра вважається найміцнішою для чоловічого взуття. Її переваги перераховувати можна довго. Наприклад, за умови правильного догляду взуття слугуватиме роками, не втрачаючи свій зовнішній вигляд. Нубук та замшу використовують зазвичай для повсякденного носіння. Це теж натуральні матеріали, що виглядають дуже стильно. Пошукові фільтри на сайті магазину Intertop допоможуть обрати взуття й за іншими характеристиками: матеріал верху та підкладки, тип підошви та каблука, висота підборів. Носок може бути круглим, гострим, квадратним. Усе це можна добре роздивитися завдяки якісним фото з детальними описами.

 

Як визначити розмір взуття для чоловіків

 

Брендові чоловічі туфлі в інтернет-магазині

Різні виробники використовують власні методи визначення розмірів. Але для уникнення проблем з поверненням краще орієнтуватися на заміри за допомогою лінійки. Треба визначити довжину стопи від п'ятки до кінчика великого пальця. Також заміряйте ширину. Далі треба лише знайти таблицю з розмірами й за нею підібрати пару туфель. Онлайн-консультанти інтернет-магазину за посиланням вище завжди готові допомогти покупцям з визначенням розмірів.

 

Компанія пропонує взуття для чоловіків, дітей, жінок лише від перевірених та відомих брендів. Ціни цілком прийнятні. Є можливість купити справжні шкіряні туфлі на щодень чи для ділового стилю за знижками або впродовж проведення розпродажів. Доставлення здійснюється Києвом та по Україні. Купуйте якісне взуття на Intertop.ua.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----