» » » Чим привабливі частотні перетворювачі Danfoss
11:24 П’ятниця 0 2 262
11:24, П’ятниця, 28 квітня 2017
Бизнес 2 262 0

Чим привабливі частотні перетворювачі Danfoss

Датська фірма Danfoss (Данфосс) з традиційною датської грунтовністю створює перетворювачі частоти давно і успішно - з 1968 року. Сьогодні ці прилади виготовляються із застосуванням новітніх технологій.
Активно використовуються перетворювачі частоти Данфосс в таких галузях промисловості, як:
  • целюлозно-паперова;
  • хімічна;
  • теплоенергетична;
  • водопостачальна;
  • харчова і мн. ін.

Суть роботи частотних перетворювачів


Перетворювачі частоти Danfoss – техніка, яка регулює функції двигунів великої потужності. Для успішної роботи потужного двигуна активно застосовують високовольтний перетворювач частоти (напруги) струму. Бренд Danfoss придумав альтернативне рішення – замінити високовольтні двигуни низьковольтними перетворювачами частоти, використовуючи для цього одно- або двох трансформаторну схему підключення.

Всі види виготовляються датською фірмою перетворювачів оснащені вбудованим RS-485 інтерфейсом. Для тестування і налагоджувальних робіт даного обладнання з серії VLT існує спеціальне програмне забезпечення: MCT-10 для MS WINDOWS.

Чим привабливий частотний перетворювач Danfoss: економія електроенергії та інші функціональні особливості


Частотний перетворювач Danfoss http://www.stor.kiev.ua/category/danfoss має високі функціональні можливості. Завдяки його використанню можна заощадити більше третини електроенергії в рамках їх застосування з експлуатуються в змінному режимі двигунами. Перетворювач обладнаний невисихаючим конденсатором. Це дає можливість не замінювати прилад в процесі всього терміну використання. Є захист від вологи, пилу, є фільтр радіоперешкод і опція гальмування.

Переваги використання перетворювача частоти Данфосс


Завдяки перетворювача частоти Danfoss скорочуються витрати і в плані енергоспоживання і в плані витрат на систему автоматизації управління. Застосовують перетворювачі і для асинхронних двигунів.

Під брендом Danfoss створюються частотні перетворювачі різної потужності – до 1 400 кВт. Вони гарантують комфорт у використанні і високу ступінь надійності роботи двигуна. Відрізняються комфортним, інтуїтивно зрозумілим управлінням і елементарністю запуску. Існують універсальні і спеціалізовані перетворювачі.

Спеціалізовані перетворювачі частоти Danfoss використовуються в системах:


  • вентиляції;
  • кондиціонування;
  • опалення;
  • водопостачання.

Частотні перетворювачі Danfoss в модифікації VLT використовуються в процесі регулювання обертання різних механізмів, в т. ч. насосів.

Сфера застосування універсальних моделей


Серія універсальних перетворювачів, що випускається в лінійці FC, застосовується для вирішення широкого спектра завдань з перетворення частоти то а в умовах промислового виробництва. Дане обладнання має невеликі габарити. Компактність робить легкою транспортування і установку перетворювачів.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Бизнес 15:16 Середа 0 653 Чи звільняються ФОП-платників ЄП від штрафів за помилки в податкових звітах під час дії воєнного стану? Чи звільняються фізичні особи-підприємці платники ЄП 3-ої групи від нарахування та сплати штрафних санкцій та пені у разі самостійного виправлення помилок, що призвели до заниження податкового зобов’язання у звітних (податкових) періодах, що припадають на період дії воєнного стану?