» » » Ефективна комунікація: зовнішня реклама, що дійсно працює
18:48 Неділя 0 1 933
18:48, Неділя, 5 травня 2019
Бизнес 1 933 0

Ефективна комунікація: зовнішня реклама, що дійсно працює

Одним із найдієвіших каналів взаємодії з потенційними клієнтами є зовнішня реклама. Все, що ми бачимо навкруги, може виконувати функцію реклами: стовпи, стіни будівель, громадський транспорт. Крім того, у кожному місті України є багато рекламних щитів, вивісок, штендерів, лайт-боксів тощо. Але часто замовники скаржаться у рекламні агентства, що не отримують очікуваного результату, потік покупців не зростає. У чому причина?

Ефективна зовнішня реклама у Дніпрі


Аби реклама дійсно працювала на користь Вашого бізнесу, треба її виготовлення замовляти у компаніях, що добре знаються у своїй справі й можуть запропонувати оригінальні рішення. Так, зовнішня реклама у Дніпрі від компанії Elios — це нове слово у поліграфії. Компанія пропонує своїм замовникам широкий спектр послуг:
  • виготовлення зовнішньої реклами;
  • вивісок, штендерів;
  • об'ємні літери;
  • друк на плівці Оракал;
  • виготовлення рекламних конструкцій під ключ від розробки дизайн-макета до монтажу.

Сотні фірм та магазинів у Дніпрі користуються послугами Elios.com.ua та відзначають надзвичайну ефективність рекламної продукції. У колективі працюють справжні професіонали з великим досвідом у даній сфері.

Изготовление наружной рекламы в Днепре

Що робити, щоб реклама дійсно працювала


Попри те, що сьогодні є багато технічних можливостей для реалізації найскладніших задумів, реклама не завжди працює ефективно. Причина полягає у тому, що навіть досвідчені компанії припускаються поширених помилок:
  • намагаються розповісти про все й одразу;
  • не враховують локацію;
  • подібність з конкурентами;
  • сама ідея дуже важко сприймається пересічною людиною.

Колись у 90-ті роки на рекламних оголошеннях любили розміщувати максимум інформації: номери телефонів, повний перелік послуг та товарів, яскраве тло. Насправді треба передавати лише основну ідею, котру споживач має усвідомити за три секунди. Навряд чи людина, що поспішає, зупиниться лише для того, аби ознайомитися з тим, що Ви хочете запропонувати. Тобто треба передати головну ідею: інструменти, побутова техніка, новий житловий комплекс у зручному районі тощо. Також підбирається відповідний візуальний образ.

Ще одна причина, чому реклама не діє, — це її неякісне виготовлення чи приклеювання. Якщо плівка облазить з рекламного щита, навряд чи хтось зацікавиться пропозицією. Саме тому ми радили б замовляти виготовлення зовнішньої реклами у Дніпрі в компанії Elios, яка гарантує якісне надання послуг.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Бизнес 11:11 Середа 0 770 До уваги юридичних осіб! Займаючись господарською діяльністю задля досягнення економічних і соціальних результатів та одержання прибутку заявники юридичних осіб пильно слідкують за законодавством. Проте, можуть випадково не внести зміни до юридичної особи у відповідності до чинного законодавства, оскільки воно постійно доповнюється та змінюється. Про це повідомляє Департамент державної реєстрації виконкому Кременчуцької міської ради.