» » » Купити будівельний бізнес — вигідно
16:44 Середа 0 846
16:44, Середа, 24 квітня 2024
Бизнес 846 0

Купити будівельний бізнес — вигідно

Створити будівельну фірму з нуля чергується не найприємнішими, а часом стомлюючими процедурами, біганини в безоднях схем бюрократії з моменту подання документів до подальшої юридичної реєстрації, згідно з загальноприйнятими стандартами та нормами безпеки.

Як більш економне з точки зору часу рішення, а також з метою найменшої тяганини, простіше, зручніше і значно вигідніше купити будівельну фірму з ліцензією.

 

Чому вигідніше придбати готову фірму?

 

Будівельний бізнес прибутковий вид підприємництва, попит на житлову площу та послуги у сфері будівництва продовжує зростати, однак нові фірми стикаються з певними складностями в першу чергу з точки зору конкуренції. Справа в тому, що основний дохід тісно пов'язаний із ймовірністю вигравати приватні чи державні тендери.

 

За участю в конкурсах нещодавно зареєстрована фірма, що не має стажу роботи, без досвіду виконання будівельних контрактів, має мінімальні шанси на виграш, або ж підприємцю доведеться запропонувати не зовсім вигідні для себе терміни, а також занижену ціну за виконання роботи, а працювати заради роботи аж ніяк не перспективно.

 

Крім цього, купивши фірму з певним рівнем розвитку, її завжди можна розширити, покращити, оновити будівельну та механізовану базу, придбати або взяти в оренду нові одиниці будівельної техніки, залучити більш кваліфікованих фахівців, урізноманітнити види робіт.

 

Зміни в економіці країни завжди мають позитивний вплив на житловий бізнес, в обох випадках населення намагається максимально зберегти свої фінанси, вибираючи шлях інвестицій у нерухомість. Все що вимагається від підприємця це стежити за потребами ринку та вміти адаптуватися до умов, що виникли.

 

При купівлі будівельного бізнесу рекомендуємо звернути увагу на коефіцієнт рентабельності, але в умілих руках із налагодженою логістикою та збалансованим менеджментом коефіцієнт рентабельності можна підвищити у рази.

 

Як краще купити будівельний бізнес?

 

Для визначення загальної картини при покупці фірми необхідний досвідчений порадник, що може адекватно оцінити можливості та потреби клієнта. Адвокатське об'єднання Зігма готове надати певні гарантії при оформленні угоди, ми маємо достатню базу юридичних знань для оформлення угод, вигідних для обох сторін.

 

Ми гарантуємо:

 

  • повне дотримання легальних норм;
  • швидку швидкість обробки та оформлення документів;
  • індивідуальний підхід до кожної ситуації;
  • взаємовигідні умови.

 

Після продажу порадимо якнайкраще перереєструвати фірму на себе. Не має значення, чи вирішите Ви придбати компанію з ліцензією на будівництво без діяльності, ліцензійну компанію з оборотами, компанію цивільного, промислового або дорожнього будівництва, у нас Ви отримаєте кваліфіковану допомогу.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Бизнес 11:18 Понеділок 0 671 Хто має право припинити діяльність ФОП у разі його смерті? Відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» визначено коло осіб, які мають право на подання документів для державної реєстрації припинення підприємницької діяльності фізичної особи-підприємця у зв’язку з її смертю, визнанням безвісно відсутньою чи оголошенням померлою (ст. 1 Закону):