» » » ПрАТ «Кременчукгаз» надсилає рахунки побутовим споживачам через Viber та SMS
09:47 Понеділок 0 1 184
09:47, Понеділок, 25 липня 2022

ПрАТ «Кременчукгаз» надсилає рахунки побутовим споживачам через Viber та SMS

Для здійснення вчасної оплати за послугу з газорозподілу ПрАТ «Кременчукгаз» надсилає рахунки побутовим споживачам через Viber та SMS-повідомлення. Це аналог колишніх паперових квитанцій, які раніше розносили по домівках наші контролери. Все залишається як і раніше! Ми просто нагадуємо про оплату.
Хто не отримує розсилку, побачить свій рахунок за газорозподіл при оплаті у Приват24, або безпосередньо у касі банку оффлайн.

Як наголосили в Департаменті обліку природного газу ПрАТ «Кременчукгаз», споживачі мусять пам’ятати, що оплата за розподіл газу здійснюється в поточному місяці, згідно з «Типовим договором розподілу природного газу» (розділ VI, п. 6.6):

Оплата вартості послуги з розподілу природного газу за цим Договором здійснюється Споживачем, який є побутовим, до 20 числа (включно) місяця, в якому надаються послуги з розподілу природного газу, на підставі рахунка Оператора ГРМ.

Тобто відмінністю послуги з газорозподілу є те, що оплата за неї нараховується не за підсумками місяця (як для решти комунальних послуг), а наперед — в поточному місяці, коли діє послуга. Отже в липні споживачі сплачують за липневий газорозподіл (не за минулий місяць, як, наприклад, за воду чи тепло), а в серпні сплачуватимемо за серпень.

Із положеннями Типового договору можна ознайомитися на сайті ПрАТ «Кременчукгаз» у розділі «Споживачам»/«Нормативні документи щодо ринку природного газу».

Додамо, що ПрАТ «Кременчукгаз» — це Оператор ГРМ. Підприємство здійснює низку функцій, серед яких, крім обліку газу, є ще й експлуатація та обслуговування тисяч кілометрів газопроводів, десятків розподільчих пунктів та шаф, численних приладів та лічильників. ПрАТ «Кременчукгаз» також утримує аварійно-диспетчерську службу, а головне — здійснює безпечне та безперебійне постачання природного газу населенню, підприємствам і установам.

Нагадуємо, що всі контакти для зв’язку знаходяться на сайті ПрАТ «Кременчукгаз» у відкритому доступі. Користуйтеся електронними сервісами — без черг, нервів і поїздок в інший кінець міста!
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Потребитель 10:37 Вівторок 0 890 Поверка счётчиков: что важно знать? Поверка средств измерений — совокупность операций, включающая проверку и маркировку и/или выдачу документа о поверке средства измерений, которые устанавливают и подтверждают, что указанное средство отвечает установленным требованиям.