» » » » Повна автоматизація Вашого бізнесу із групою компаній Форт
11:53 Середа 0 1 622
11:53, Середа, 15 вересня 2021

Повна автоматизація Вашого бізнесу із групою компаній Форт

Ведення бухгалтерії та обліку на підприємствах — це важка та відповідальна справа. У разі виникнення помилок у звітності та обрахунках на компанію очікують значні штрафи. Аби уникнути подібних проблем, необхідно використовувати сучасні програмні продукти, що значно спрощують усі операції, пов'язані з веденням бухгалтерії та обліку. Група компаній Форт надає своїм клієнтам повний спектр послуг, пов'язаних з автоматизацією бізнесу. Звернувшись сюди, Ви отримуєте послуги справжніх спеціалістів. А філіали компанії відкрито у багатьох містах України.

Послуги від групи компаній Форт


Ні для кого не є таємницею той факт, що основний обсяг робіт з ведення обліку виконується в електронному варіанті. Усі дані надійно зберігаються на серверах та у хмарних сховищах. Звісно, для налаштування системи потрібен досвід професіоналів. Також у процесі роботи можливі різноманітні проблеми та відхилення, тому цілодобова підтримка професіональних програмістів ніколи не буде зайвою.

BAS Бухгалтерія версії ПРОФ

Якщо Ви вирішуєте скористатися послугами спеціалістів з групи компаній Форт, гарантовано отримуєте допомогу у наступних напрямках:
  • встановлення сучасних програмних продуктів для автоматизації обліку та бухгалтерії;
  • обслуговування комп'ютерної та оргтехніки;
  • цілодобову підтримку;
  • налаштування мережевого обладнання;
  • виїзд програмістів безпосередньо до Вашого офісу для проведення необхідних робіт тощо.

Також саме у цій компанії клієнтам запропонують найкращі умови страхування, що допоможуть уникнути різноманітних проблем та витрат. Форт співпрацює з провідними страховими компаніями України: АСКА, Перша Страхова, UNIQA, VUSO та іншими.

Переваги обслуговування у групі компаній Форт


Сертифіковані програмні продукти для автоматизації бізнесуГоловна перевага полягає у тому, що тут пропонують лише сертифіковані програмні продукти для автоматизації Вашого бізнесу. З їх допомогою Ви зможете:
  • вчасно готувати усю звітність для податкових органів;
  • дізнаватися про залишки продукції на складах;
  • відстежувати рух товарів між філіалами;
  • спостерігати за продажами;
  • формувати аналітичні та статистичні звіти за попередні місяці тощо.

Цілком зрозуміло, що встановлення та обслуговування сучасних програмних продуктів — це справа, котрою повинні займатися професіонали. У Форт працюють кваліфіковані та компетентні співробітники, що зроблять все від них залежне для ефективної роботи Вашого підприємства. Послугами Форт можуть скористатися як невеличкі магазини чи ательє з пошиття одягу, так і великі промислові підприємства з категорії великого бізнесу. За придбання та встановлення програмних рішень компанії Форт Ви гарантовано отримуєте знижки на обладнання від партнерів.

Fort.Group источник информации
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Бухгалтерия 10:12 П’ятниця 0 1 013 Змінено терміни зберігання первинних документів 27 квітня 2023 року в газеті «Голос України» опубліковано Закон України від 20.03.2023 р. № 2970-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо імплементації міжнародного стандарту автоматичного обміну інформацією про фінансові рахунки» (далі — Закон № 2970), який прийнято з метою запровадження в нашій країні європейських стандартів податкової звітності та підвищення прозорості платників податків перед державою шляхом автоматичного обміну інформацією для виявлення активів, які не були задекларовані платниками податків.