» » » » Найкраще годування для собак: за якими критеріями купувати
21:09 Субота 0 1 594
21:09, Субота, 10 жовтня 2020

Найкраще годування для собак: за якими критеріями купувати

В результаті одомашнення дикого вовка у наших пращурів з'явився найкращий друг та супутник — пес свійський. Сьогодні багато людей вирішують завести собаку. На щастя, виведено сотні порід, котрі можуть жити у селі, охороняючи будинки, чи в компактних міських квартирах. Аби ваш улюбленець завжди лишався бадьорим та веселим, його необхідно правильно годувати. Собака є хижаком, тому у його раціоні обов'язково мають бути м'ясні страви. А ось різноманітні вітаміни та корисні речовини пес отримує з рослинної їжі. Дуже важливо підібрати збалансовані харчі для собаки.

Сухі та консервовані корми для собак: як вибрати


Корм для собакСьогодні собача їжа продається у багатьох спеціальних магазинах та звичайних супермаркетах. Її можна купувати на вагу чи невеличкими порціями, котрих вистачить на одне годування. Також собачі корми можна замовити онлайн за посиланням https://petslike.net/category/sobaki/goduvannia в інтернет-магазині. Тут дуже зручна система пошуку потрібної саме для Вашого улюбленця їжі:
  • для великих, середніх, дрібних порід;
  • для собак за віком — цуценят, молодих песиків, собак у віці;
  • спеціальні ласощі;
  • вітамінні комплекси;
  • лікувальні добавки.

Також магазин пропонує великий асортимент засобів для боротьби з паразитами та глистами. Вибрати товар дуже просто, оскільки до кожної позиції йде детальний опис з повним вмістом. Компанія пропонує корми від відомих виробників: Royal Canin, Клуб 4 Лапи, Гав!, Optimeal, Brit. Ви можете замовити корм за ціновими категоріями. В онлайн-режимі працюють онлайн-консультанти, котрі порадять Вам оптимальні варіанти. Ваш собака обов'язково оцінить піклування та буде тішити під час прогулянок.

На що дивитися, обираючи корм для собаки


Якщо собака не скаржиться на здоров'я, йому вистачатиме повсякденних звичайних кормів дешевшої категорії. Звісно, іноді можна частувати песика смачними стравами, котрі не шкодитимуть його здоров'ю. Для дрібних цуценят обирають їжу, що містить необхідні для нормального розвитку мінеральні та органічні сполуки. Значно складніше обирати годування для собак похилого віку та тих, що перенесли хвороби. Спеціалісти рекомендують під час вибору харчування радитися із ветеринарами. Слід також враховувати й спосіб життя, адже мисливським псам потрібно набагато більше енергії, ніж тим, що полюбляють проводити час, лежачи на дивані та дивлячись телевізор разом з господарями.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Животные / Фото 11:37 Понеділок 0 581 Сухой корм для собак Переход на другой тип кормления может быть значительным шагом в уходе за Вашим питомцем. Сухой корм для собак представляет собой удобную и практичную альтернативу влажному корму. Его использование может принести ряд преимуществ как для собаки, так и для её хозяина.