» » » » Як підготуватись до виставки тварин?
16:39 Вівторок 0 1 323
16:39, Вівторок, 25 жовтня 2022

Як підготуватись до виставки тварин?

Одна з найрозповсюдженіших процедур, яку надає майже кожний грумінг салон в Україні — це підготовка до конкурсів тварин. Чому це так популярно? Бо участь у виставках та конкурсах потребує відповідності різним чітким стандартам. Та саме за ними і будуть оцінювати Вашого улюбленця.

Зміст

 

  1. Як взяти участь у виставці тварин
  2. Що треба зробити до виставки
  3. Грумінг та підготовка до конкурсу тварин

 

Як взяти участь у виставці тварин

 

Попри те, що для кожного власника його улюбленець є найкрасивішим у світі, виконувати правила виставки доведеться, якщо Ви хочете прийняти у ній участь. Або тварину просто не допустять до конкурсу.

 

Як же підготуватися до участі у виставці?

 

По-перше, треба запитати у заводчика, у якого Ви придбали тварину, про те, чи зареєстрована вона в клубі. І якщо так, то до якої конкурсної системи відноситься цей клуб. Бо є багато різних виставкових систем. І вони не враховують результати, здобуті в інших виставкових системах. Тобто, щоб під час чергової виставки або конкурсу були враховані попередні результати, всі змагання повинні проходити в одній системі оцінювання.

 

Якщо ж тварина вже зарахована до якогось клуба, то Вам слід вирішити, чи подобається Вам ця система, чи Ви бажаєте перейти до іншого клубу. Як приймете рішення, то дізнайтесь розклад виставок та офіційні вимоги для участі в конкурсі.

 

Що треба зробити до виставки

 

Після того, як Ви обрали клуб, то треба дізнатися розклад виставок і правила участі у них. Треба надати необхідні документи, які, окрім метрики та родослівної тварини, будуть містити також ветеринарний паспорт з відмітками всіх щеплень.

 

Зазначимо, що незалежно від того, чи приймає тварина участь у конкурсі, чи ні, вона все одно повинна мати щеплення. І до того ж вчасно зроблені. Це стосується особливо щеплень від сказу та від вірусних захворювань.

 

Кожне щеплення має свій термін дії. І починає вважатися дійсним не у той день, коли його зробили. Наприклад, деякі щеплення не є дійсними 30 днів. Це стосується як конкурсів, так і правил перетину кордону для тварин. Тому уважайте на терміни щеплень та особливості вакцинування.

 

Грумінг та підготовка до конкурсу тварин

 

Також треба довести до бездоганності зовнішній вигляд тварини. Вона не повинна мати жодних недоліків. Саме тому так популярна в грумінг салоні комплексна підготовка до конкурсу.

 

Отримати необхідний грумінг Ви можете у салоні Master Zoo https://salon.masterzoo.ua/, бо кожна порода потребує окремого догляду, а тут працюють майстри не просто кваліфіковані, а з міжнародними нагородами та великим досвідом. Вони ідеально можуть зробити як особливі стрижки, так і підібрати спеціальну косметику для догляду за шерстю.

 

Але для виступу треба не тільки викупати та підстригти тварину. Окрім особливих процедур, яких потребують окремі породи, треба врахувати все. Це і окантовка лап, і чищення вух і очей, і догляд за кігтями, і видалення зубного каменю, догляд за інтимною зоною та багато іншого.

 

Але не забувайте, що улюбленці потребують грумінгу незалежно від того, чи приймають вони участь у виставці, чи ні. Адже грумінг — це важливий спосіб підтримати гігієну тварини та поліпшити здоров'я улюбленця!

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Животные 10:22 П’ятниця 0 547 На Полтавщині виявили випадок африканської чуми свиней! За інформацією ГУ Держпродспоживслужби в Полтавській області, у комунальному підприємстві «Екопарк» Кобеляцької міської ради Полтавського району Полтавської області загинуло 14 диких свиней. При дослідженні у них виявили ДНК вірусу африканської чуми свиней.