16:27 П’ятниця 0 1 206
16:27, П’ятниця, 1 липня 2022

Зсувні дахи для вантажівок

Компанія «Комтранс-2005» пропонує широкий вибір зсувних дахів для вантажівок в Україні, за доступними кожному автовласнику цінами.

Зсувні дахи є особливими каркасними конструкціями. Тент до даних конструкцій кріпиться за допомогою ременів, або інших кріпильних деталей. Вставки з гнучких матеріалів, а також ролики забезпечують швидке складання даху, забезпечуючи доступ до простору, що знаходиться всередині причепа.

 

Механізм зсувного даху

 

Вантажні автомобілі та причепи, на яких встановлений механізм зсувного даху, мають ряд переваг, а саме:

 

  • Здійснення навантаження та розвантаження причепа вдвічі швидше, порівняно з вантажівками без зсувного даху. Відбувається це тому, що завдяки розсувній конструкції відкривається доступ до бокових просторів причепа, а це площа набагато більша, ніж при розвантаженні ззаду.
  • Збереження зовнішнього вигляду вантажу. Незважаючи на гнучку конструкцію зсувного даху, Ваш вантаж надійно захищений завдяки міцному каркасу.

 

Фахівці компанії «Комтранс-2005» нададуть безкоштовні консультації щодо збирання та експлуатації механізмів зсувного даху. Ми більше 20 років займаємося реалізацією даних конструкцій, тому знаємо як встановити їх на вантажівку будь-якої конфігурації, а також на причіп, або напівпричіп.

 

Механізми зсувного даху та комплектуючі

 

Ціна на механізми зсувного даху та комплектуючі залежить від таких моментів як довжина кузова напівпричепа, а також кількість використовуваної для монтажу фурнітури. Ми надаємо моделі зсувних дахів навіть для великовантажних моделей вантажівок із довжиною кузова понад 6 метрів.

 

До кожного конкретного випадку фурнітура підбирається окремо. Весь монтаж не повинен тривати багато часу. Ми пропонуємо два види конструкції даху – розкладання тільки її, або разом із бортами. Все залежить від експлуатаційних вимог до Вашого автомобіля.

 

Компанія «Комтранс-2005»

 

Переваги співпраці з компанією «Комтранс-2005»

 

  • Наша компанія має власне виробництво авто фурнітури, що дозволяє нам краще розумітися на всіх тонкощах монтажу.
  • Ми офіційні представники всіх брендів, продукцію яких реалізуємо, тому на всі товари є офіційна гарантія.
  • Тримаємо ціни на рівні, доступному як для оптових, так і для роздрібних покупців.
  • На нашому сайті є чат підтримки, де можна отримати безкоштовні консультації з будь-яких питань. Також можна проконсультуватися, звернувшись за цими номерами телефонів: +380 (67) 514-67-33 Віталій, +380 (67) 472-09-00 Євген, +380 (67) 551-79-97 Вадим.
  • Крім офіційної гарантії перевіряємо кожне замовлення перед відправкою.
  • Особливі умови для постійних та великих клієнтів.

 

Ми працюємо у сфері продажу авто фурнітури понад 20 років та маємо колосальний досвід.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Автозапчасти 13:05 Вівторок 0 1 941 Доставка автозапчастей из Польши напрямую к Вам Если Вы заядлый автомеханик или автолюбитель, никому не доверяющий обслуживание и ремонт собственной машины, значит Вы всегда заинтересованы в приобретении качественных запчастей и смазочных материалов. С сегодняшнего дня забудьте о поиске необходимых деталей по всей стране. Автозапчасти из Польши https://kaifauto.com.ua/ru/ сделают Ваш ремонт простым и быстрым.