» » » » Як купував автомобіль з аукціонів Copart, IAAI, Manheim США
16:23 Четвер 0 1 117
16:23, Четвер, 2 листопада 2023

Як купував автомобіль з аукціонів Copart, IAAI, Manheim США

Прийшов час освіжити свого автомобіля та попрощатися з «Камрюшкою». Вона вже застаріла, але служила вірою і правдою, і настав час придбати сучасніший та практичніший автомобіль. Особливо умови паркування та маневрування в центрі міста вимагають такої зручності. У нас в Одесі проблеми з паркуванням — це справжній виклик.

Після ретельного розгляду варіантів через сервіс AutomobileAuctioneers, таких як Honda CR-V, Toyota RAV-4 та BMW X3, я обрав Audi Q5. Перші два варіанти були відразу відкинуті, оскільки за ті самі кошти вони пропонували менший клас автомобіля. Крім того, BMW X3, конкурент Audi Q5, виглядає менш привабливо, як зовнішньо, так і за комфортом, що підтверджують численні тести та огляди. Крім того, знайти та придбати повнопривідний X3 було складно.

 

Мій вибір пав на Audi Q5. Наступним кроком був пошук відповідного автомобіля на внутрішньому ринку. Але, на жаль, я виявив, що автомобілі в хорошій комплектації, молодше 2-3 років, коштують недешево, і їхня пропозиція обмежена. Пустого автомобіля придбавати не хотілося, оскільки він не приносив би нічого нового порівняно з моєю 15-річною Toyota Camry V40 3,5L, яка була обладнана багатьма опціями. Я хотів відчути справжній «вау-ефект» від нової покупки.

 

Отже, мій погляд впав на американський ринок, де ціни на автомобілі з хорошою комплектацією були більш прийнятними. Але тут виникла проблема — більшість автомобілів на продаж мали певні пошкодження та перебували в сумнівному стані. Я зрозумів, що багато з них, ймовірно, були відновлені для продажу, і безпека таких автомобілів залишала бажати кращого.

 

Тому мені довелося звертатися до ідеї придбання автомобіля напряму з США. Я провів певний час, вивчаючи процес і розуміючи специфіку аукціонів Copart і IAAI. І, в кінцевому підсумку, я схилився до вибору IAAI, оскільки на ньому торгувались виключно страхові компанії, і тут відсутні були посередники із країн пострадянського простору.

 

WA1BNAFY4J2118940

 

Я створив свій список бажаних автомобілів і почав стежити за цікавими лотами. Спочатку я розглядав варіанти Audi Q5 в топовій комплектації Prestige, але ціни на автомобілі з невеликими пошкодженнями були занадто високими. Тому я вирішив розглядати більш прості моделі Premium Plus в хорошому стані. Я витратив багато часу на участь в аукціонах, ставив на близько 15 автомобілів, але ціни часто виходили за межі розумного. Наприклад, WA1BNAFY4J2118940 2018 Audi Q5, WA1BNAFY1K2120596 2019 Audi Q5.

 

WA1BNAFY1K2120596

 

Але, як кажуть, настойливість завжди призводить до успіху. Я хочу висловити подяку своєму другові Віталіку, який вже давно займається автомобілями з США і надав мені велику підтримку та поради щодо вибору автомобіля.

 

WA1D7AFP0GA009657

 

І ось, після декількох неудачних спроб, з'явився автомобіль, який я раніше не помічав. Аукціон розпочався невдовзі, і я вирішив взяти участь в ньому. На перший погляд автомобіль виглядав не надто привабливо, але при більш докладному розгляді я зрозумів, що це варіант для мене. І, нарешті, мені вдалося виграти аукціон та придбати цей автомобіль. Це був складний і напружений процес, але, в кінцевому підсумку, я задоволений своїм вибором.

 

WA1D7AFP0GA009657

 

Автомобіль виявився в гарному стані з мінімальними пошкодженнями, які вдалося відновити з невеликими витратами. Усі необхідні деталі були в багажнику. Тепер залишається лише дочекатися доставки автомобіля з порту і сподіватися, що він повністю відповідає моїм очікуванням.

 

Олексій Бондар Київ

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    13:33 Понеділок 0 1 086 Эффективное оборудование для автомоек Одной из ключевых составляющих Вашего успешного бизнеса детейлинга является эффективное оборудование для мойки автомобилей. Качественные и надёжные аппараты высокого давления и другое оборудование способны не только обеспечить отличное качество мойки для клиентов, но и оптимизировать процессы работы, улучшить безопасность и снизить эксплуатационные расходы. В этой статье мы рассмотрим некоторые важные аспекты и преимущества использования современного оборудования для автомоек.
    Авто 17:43 Понеділок 0 891 Как правильно выбрать шины для автомобиля Высота профиля, ширина изделия, скоростной индекс, показатель нагрузки, рисунок протектора — на эти и иные параметры смотрят автовладельцы, выбирая шины на авто. Важный фактор — совместимость с диском конкретного транспортного средства. Разные шины требуются для спокойных городских поездок и спортивных мероприятий, асфальта и грунтовых дорог. Отличаются требования к покрышкам для внедорожника и городского седана, интенсивного коммерческого использования и обычной бытовой эксплуатации.